Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Χορηγός η Specisoft AE στην εκδήλωση του Association of International Accountants (A.I.A.)

Εκδήλωση με θέμα "Προσαρμογή της σύγχρoνης επιχείρησης στα Διεθνή Λογιστικά και Ελεγκτικά Πρότυπα" πραγματοποιεί στην Αθήνα ο Association of International Accountants (A.I.A.) με την χορηγία της Epsilon Net τη Δευτέρα 17 Μαϊου στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" (13:30 - 18:00).

Ανάμεσά στους επίσημους ομιλητές περιλαμβάνονται ο κ. Andrew Lamb, President of AIA Council, ο κ. Philip Turnbull, Chief Executive of AIA, ο κ. Απόστολος Ρεφενές, Πρόεδρος της ΕΛΤΕ καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΟΕΛ, κ. Χάρης Αλαμάνος.

Χορηγοί της εκδήλωσης εκτός από την Specisoft θα είναι η EpsiloNet, η Karavias Associate και η PKF Ελεγκτική. Χορηγοί επικοικωνίας είναι το http://www.in.gr, το περιοδικό EPSILON 7, το http://www.e-forologia.gr, το http://www.palo.gr, το http://www.reporter.gr, το http://www.sofokleousin.gr, η εφημερίδα Free Money και το CFO Agenda. 

Η Specisoft αναπτύσσει εξειδικευμένο λογισμικό σε θέματα Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας με 20-ετή εμπειρία σε λογισμικό όπως ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός (Business Plan), η Ανάλυση και Αξιολόγηση των Ισολογισμών των επιχειρήσεων με μεθόδους expert, η Αποτίμηση της Αξίας των Επιχειρήσεων, η Πρότυπη Κοστολόγηση, οι Χρηματορροές (Cash Flow), η Αξιολόγηση Επενδύσεων κ.α.

Η Specisoft έχει πάνω από 1700 πελάτες Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Δημόσιες Επιχειρήσεις & Οργανισμούς, 85 Εισηγμένες στο ΧΑΑ επιχειρήσεις, και σχεδόν όλα τα ΑΕΙ / ΤΕΙ και Δημόσια ΙΕΚ της χώρας.
Τα γραφεία της Specisoft είναι στον Παράδεισο Αμαρουσίου, οδός Αρτέμιδος 3, τηλ. 210-6911468, http://www.specisoft.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...