Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010

Οι τηλεοράσεις 3D της Sony διαθέσιμες για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε 3D

Τρείς λόγοι για να μπείτε στην επανάσταση του 3D και να έχετε την πρώτη σας 3D εμπειρία από τη Sony: 
    • Νέα σειρά τηλεοράσεων Sony 3D Full HD με την πρώτη κυκλοφορία της “BRAVIA” HX800
    • Η Sony διαθέτει την πλέον εκτενή γκάμα 3D Blu-ray Player και 3D Home Cinema
    • Δωρεάν τίτλοι 3D στερεοσκοπικών παιχνιδιών για PlayStation®3 (PS3™) με όλες τις τηλεοράσεις Sony 3D
 
Πρόσφατα η Sony επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ηγετική της θέση στο μέτωπο του 3D, η οποία βασίζεται στην μοναδική εμπειρία του ‘3D World’ της Sony στις καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές, τη δημιουργία ταινιών και τα βιντεοπαιχνίδια.
Οι 3D τηλεοράσεις της Sony, τα Blu-ray players και τα Home Cinema είναι διαθέσιμα στα καταστήματα, για να μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA που θα κινηματογραφηθεί σε 3D από την Sony και την FIFA.
Η καλύτερη αγορά για 3D TV – το μοντέλο  της σειράς BRAVIA® HX800 και τα 3D αξεσουάρ
Η Sony ανακοίνωσε τη σειρά ΗΧ800 3D TV η οποία θα προσφέρει κινηματογραφικές δυνατότητες στον καταναλωτή και αναμφισβήτητα θα γίνει σημείο αναφοράς για κομψές, τεχνολογικά εξελιγμένες 3D τηλεοράσεις. Το πρώτο μοντέλο της σειράς ΗΧ800 θα ακολουθήσουν μέσα σε λίγες εβδομάδες κι άλλα μοντέλα από την γκάμα τηλεοράσεων 3D της Sony.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Η νέα Sony 3D TV - BRAVIA HX800  
Φυσικά, η  σύγχρονη 3D τεχνολογία της Sony θα περιλαμβάνεται σε όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων 3D BRAVIA. Βασισμένη στην τελευταία τεχνολογία υψηλού λόγου εναλλαγής εικόνας, δηλαδή το ‘frame rate’ των 200Hz, το οποίο επιτρέπει στο θεατή να δει 3D σε Full High Definition 1080p1, η εικόνα High Definition 3D βελτιώνεται περεταίρω με τις μοναδικές τεχνολογίες της Sony ‘High Speed Precision2’, ‘LED Boost3’ και ‘3D up-conversion’ 4, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν την 3D εικόνα ακόμη πιο καθαρή και φωτεινή, και την 3D εμπειρία ακόμη πιο συναρπαστική. 
Δωρεάν  τίτλοι 3D στερεοσκοπικών παιχνιδιών για PS3 με όλες τις τηλεοράσεις Sony 3D
Παράλληλα, με την κυκλοφορία των τηλεοράσεων 3D, οι κάτοχοι PS3 μπορούν να πανηγυρίζουν, αφού πλέον η σχετική τεχνολογία έχει επεκταθεί και στα 3D στερεοσκοπικά βιντεοπαιχνίδια. Η Sony Computer Entertainment Europe, μαζί με την κυκλοφορία της HX800, κυκλοφόρησε τέσσερα μοναδικά 3D στερεοσκοπικά βιντεοπαιχνίδια1 για το PS3 μέσω του PlayStation Network, τα οποία είναι διαθέσιμα σαν μια δωρεάν συλλογή για όσους αγοράσουν μια τηλεόραση BRAVIA 3D TV. Η παραπάνω προσφορά περιλαμβάνει κάτι για όλη την οικογένεια, από την συναρπαστική δράση του Wipeout ®HD και του Motorstorm Pacific Rift, μέχρι το σαρκαστικό χιούμορ του ΡΑΙΝ και την οικογενειακή διασκέδαση του Super Stardust™ HD. 
Γυαλιά 3D και εξοπλισμός μετάδοσης σε προσιτή τιμή
Τα γυαλιά 3D της Sony χρησιμοποιούν την τεχνολογία active shutter για να δώσουν εικόνα 3D Full High Definition. Έχουν σχεδιαστεί τόσο για άνετη χρήση, όσο και για μεγάλη διάρκεια, με εύκαμπτους και ρυθμιζόμενους βραχίονες και στήριγμα μύτης και σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ικανοποιήσουν όλους τους χρήστες – τόσο σε επίπεδο άνεσης όσο και σε επίπεδο αισθητικής. Υπάρχουν επίσης μικρότερα γυαλιά, σε μπλε, ροζ και μαύρο χρώμα, για μικρότερα πρόσωπα, όπως των μικρών παιδιών. Με διάρκεια μπαταρίας περίπου 100 ώρες2 και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης (auto shut off), τα 3D γυαλιά της Sony θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε την 3D δράση για περισσότερη ώρα.
Η σειρά  ΗΧ800 στις 40 ίντσες θα είναι διαθέσιμη στην αγορά σε ένα ειδικό πακέτο 3D το οποίο θα περιέχει ένα ζεύγος γυαλιών 3D και 3D μεταδότη. Η προσφορά αυτή μαζί με τους 4 δωρεάν τίτλους παιχνιδιών προσφέρει μια ολοκληρωμένη Full HD 3D εμπειρία στους καταναλωτές. 
Η εικόνα της 3D οικιακής ψυχαγωγίας ολοκληρώνεται  με τα 3D Blu-ray Players και 3D Home Cinemas
Η Sony παρουσιάζει  την πλέον εκτεταμένη γκάμα 3D Blu-ray Players και 3D Home Cinema που υπάρχει, με προϊόντα σχεδιασμένα να συμπληρώσουν τα νέα μοντέλα 3D τηλεοράσεων της Sony.
Ήδη μπορείτε να βρείτε στην αγορά το οικονομικό 3D Blu-ray Player S470, ενώ το μοντέλο S570 με ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Την πρόταση της Sony στην 3D οικιακή ψυχαγωγία έρχονται να συμπληρώσουν τα 3D Home Cinema BDV-E970W, BDV-F700 και BDV-F500 που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. 
Τα 3D διαπιστευτήρια της Sony και το Παγκόσμιο  Κύπελλο 
Σε μια  άλλη επίδειξη της μακρόχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας της Sony στη δημιουργία επαγγελματικής τεχνολογίας και περιεχομένου 3D, η Sony μαζί με την FIFA προχώρησαν σε συμφωνία για κινηματογράφηση 25 αγώνων του FIFA World Cup™ σε 3D.
Εκτός από  τις 3D ζωντανές αναμεταδόσεις και  μια σειρά από δημόσιες προβολές σε όλο τον κόσμο, το ευρύ κοινό  έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τα 3D διαφημιστικά τρέιλερ για κάθε έναν από τους 25 αυτούς αγώνες, τα οποία προβάλλονται σε 3D τηλεοράσεις Sony σε 1.300 συνεργαζόμενα με τη Sony καταστήματα λιανικής και καταστήματα Sony σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, η Sony Pictures Home Entertainment έχει αποκαλύψει τα σχέδια της για την κυκλοφορία της επίσημης 3D ταινίας του FIFA World Cup σε Blu-ray 3D™ μέσα στο 2010. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...