Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

Κινητό αξίας... 50.000 δολαρίων!


Σίγουρα στο άκουσμα και μόνο ενός κινητού αξίας 50.000 δολαρίων πολλοί θα ήταν αυτοί που θα θελαν να μάθουν περισσότερα για αυτό, αλλά ελάχιστοι εκείνοι που θα το αποκτούσαν! 

Για την ακρίβεια μόνο 1846 σε όλο τον κόσμο θα είναι οι… «τυχεροί» καθώς θα είναι συλλεκτικό.

Τι είναι όμως αυτό που εκτοξεύει την τιμή του Ulysse Nardin Chairman Luxury Hybrid Smart Phone στα 50.000 δολάρια;

Η εξωτερική της εμφάνιση έχει στηριχτεί στα πρότυπα ενώ ρολογιού. Στη δεξιά πλευρά μάλιστα της συσκευής υπάρχουν τρία κουμπιά τα οποία θυμίζουν τον μοχλό ρύθμισης της ώρας στα συμβατικά ρολόγια.

Το Ulysse Nardin Chairman «τρέχει» με το λογισμικό της… Google, το Android 2,1, έχει οθόνη αφής 3,2 ιντσών, κάμερα 8 megapixel και δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (High Definition).

Ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο internet μέσω 3G δικτύου ή wi-fi, μνήμη 32 GB ενώ η μπαταρία έχει αυτονομία 8 ωρών ομιλίας και 30 ημερών σε κατάσταση αναμονής.

Δύο είναι όμως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου κινητού που το κάνουν τόσο ιδιαίτερο. 

Στο πίσω μέρος της συσκευής (όπως και στα ρολόγια) υπάρχει το γνωστό σύστημα φόρτισης της μπαταρίας μέσω της κινητικής ενέργεια που παράγεται από την περιστροφική κίνηση που πραγματοποιεί ένας μικρομηχανισμός (Ulysse Nardin Rotor). 

Με λίγα λόγια, αν σας τελειώνει η μπαταρία απλά… ταρακουνήστε το κινητό σας!

Το δεύτερο και εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό θυμίζει κάτι από ταινίες James Bond. 

Το Ulysse Nardin Chairman έχει τη δυνατότητα σκαναρίσματος του δακτυλικού αποτυπώματος του ιδιοκτήτη. Με λίγα λόγια, καταργείται το γνωστό σε όλους PIN και τη θέση του παίρνει το… δάκτυλό του χρήστη.

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...