Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Η πιο καυτή προσφορά του καλοκαιριού!


Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) υποδέχεται το καλοκαίρι της φορητής ψυχαγωγίας με μια νέα προωθητική ενέργεια[1] για το PSP™go (PlayStation®Portable). Από τις 9 Ιουνίου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η SCEE προσφέρει στους νέους κατόχους του PSP™go μια υπέροχη βάση για τη συλλογή παιχνιδιών τους, προσφέροντας εντελώς δωρεάν για download από το PlayStation®Store δέκα παιχνίδια! Προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ψυχαγωγικών επιλογών, το κομψό και λεπτό PSP™go κυκλοφορεί με 16GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, έτσι ώστε να έχετε διαρκώς μαζί σας τα αγαπημένα σας παιχνίδια, τη μουσική και τις φωτογραφίες σας, όπου κι αν βρεθείτε. Με δέκα από τους καλύτερους τίτλους για PSP™ να προσφέρονται εντελώς δωρεάν, δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε την πιο καυτή προσφορά του καλοκαιριού.

Οι δέκα προεπιλεγμένοι τίτλοι της προσφοράς σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον:

· Assassins Creed: Bloodlines™ (Ubisoft)
· Grand Theft Auto: Vice City Stories (Rockstar Games)
· Gran Turismo™ (SCE WWS)
· James Cameron’s AVATAR™: The Game (Ubisoft)
· LittleBigPlanet™ (SCE WWS)
· MotorStorm® Arctic Edge (SCE WWS)
· NEED FOR SPEED SHIFT (EA)
· Pursuit Force™: Extreme Justice (SCE WWS)
· 2010 FIFA World Cup South Africa™ (EA)
· WipEout® Pure (SCE WWS) 


Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Αρκεί να ανοίξετε το νέο σας PSP™go και να το συνδέσετε στο PlayStation®Network2. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το λογαριασμό του PSP™go και επισκεφθείτε το PlayStation Store, προκειμένου να κατεβάσετε το νέο «θέμα» (theme) του PSP™go. Μόλις ο κωδικός (voucher) σας αποσταλεί μέσω e-mail, μπορείτε να κατεβάσετε τους δέκα δωρεάν τίτλους και να ξεκινήσετε να παίζετε! Μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς αν έχετε αποκτήσει το PSP™go μετά την 1η Απριλίου 20103.

Είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε το PSP™go. Με μια διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα υπηρεσιών από το Skype® μέχρι την εξ’ αποστάσεως πρόσβαση στο περιεχόμενο του PlayStation®3 (PS3™) σας, το PSP™go σας προσφέρει ψυχαγωγία χωρίς όρια.
Αυτό το καλοκαίρι διασκεδάστε, όπου κι αν είστε με το PSP™go.
Προκειμένου να ανακαλύψετε περισσότερα, επισκεφθείτε το
www.eu.playstation.com/pspgopromotion.

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...