Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Ξεκινάει ο …παράδεισος των gamers!

Η αγαπημένη  ετήσια έκθεση των gamers Electronic Entertainment Expo, γνωστή και ως Ε3, ξεκινάει την Τρίτη για 15η φορά στο Κέντρο Συνεδριάσεων του Λος Άντζελες παρουσιάζοντας όλα τα νέα παιχνίδια ενώ θα βραβευτούν τα ήδη υπάρχοντα.

Η Electronic Entertainment Expo ξεκίνησε το 1995 και από τότε, πιστή στις υποχρεώσεις της, παρουσιάζει κάθε χρόνο τα νέα games για PC, Playstation, Xbox καθώς και τις υπόλοιπες παιχνιδοκονσόλες.

Πέρυσι περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι που επισκέφθηκαν την έκθεση είχαν τη δυνατότητα να παίξουν με τα νέα games, να ενημερωθούν για αυτά που έρχονται, να παρακολουθήσουν τις απονομές καθώς και να ακούσουν την άποψη των κριτών από περιοδικά και sites όπως την Gamespot, το G4, το IGN και το Game Informer Magazine.

Φέτος, η έκθεση ξεκινάει την Τρίτη 15 Ιουνίου και  ολοκληρώνεται την Τετάρτη 17 του  ίδιου μήνα, παρουσιάζοντας νέα παιχνιδία όπως το πολυαναμενόμενο Gran Turismo 5, Killzone 3, Crysis 2, Devil’s Third, Fallout, New Vegas και πολλά άλλα.

Ωστόσο, διέρρευσαν και κάποιοι νέοι τίτλοι παιχνιδιών και συγκεκριμένα το Dead or Alive 5 και  το Square Enix's Final Fantasy Versus XIII ενώ αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί και το νέο Dragon Age το οποίο πέρυσι πήρε τον τίτλο του videogame της χρονιάς.

Παράλληλα με τα παιχνίδια θα παρουσιαστεί και το Project Natal του Xbox (θα υπάρχει ένα φωτοκύτταρο το οποίο θα «διαβάζει» τις κινήσεις του σώματος του χρήστη και θα αντικαταστήσει το χειριστήριο), ενώ όλο και εντονότερες γίνονται οι φημολογίες ότι θα παρουσιαστεί και το νέο Playstation 4!

Το μόνο σίγουρο  είναι ότι η φετινή έκθεση θα είναι  εντυπωσιακή. Όσον αφορά τη φημολογία… μέχρι την Πέμπτη θα ξέρουμε.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...