Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

Memory Stick PRO-HG Duo™ HX από τη Sony για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα

    • Η μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από ένα Memory Stick™ ή μια κάρτα SD: 30 MB/second
    • Μικρότερος χρόνος μεταφοράς HD video και φωτογραφιών στον υπολογιστή σας
    • Αξιόπιστα και με λογικό κόστος
    • Διαθέσιμα σε 8GB, 16GB και 32GB
 Τα HD βίντεο και οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μπορούν πλέον να μεταφερθούν πολύ πιο γρήγορα στον υπολογιστή σας με την τελευταία τεχνολογία Memory Stick HX, η οποία αυξάνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 50% σε σύγκριση με τα σημερινά προϊόντα της αγοράς - από 20MB/s σε 30MB/s. 
Για όσους ασχολούνται καθημερινά με τη μεταφορά ή επεξεργασία αρχείων μεγάλου μεγέθους, η ταχύτητα αυτή αποτελεί μια σημαντική βελτίωση στην εργασία τους, καθώς μειώνεται ο χρόνος μεταφοράς, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, προβολής ή ετοιμασίας για την επεξεργασία της δουλειάς τους. 
Μεταφορά  HD video στον υπολογιστή σας – γρήγορα!
Οι κάτοχοι  βιντεοκάμερας Handycam®, οι οποίοι θα θελήσουν να επεξεργαστούν HD video σε έναν υπολογιστή, για παράδειγμα σε ένα VAIO™, θα εκτιμήσουν πραγματικά τα πλεονεκτήματα, που χαρίζει η ταχύτητα της νέας τεχνολογίας ΗΧ. Ένα αρχείο Full HD video των 30 GB μπορεί να μεταφερθεί σε έναν υπολογιστή σε 17 μόλις λεπτά, δηλαδή τέσσερις φορές πιο γρήγορα από ένα Memory Stick PRO Duo Mark2 και πολύ πιο γρήγορα από κάρτες SD και SDHC. 
Ωστόσο δεν χρειάζεται να είστε κάτοχος μιας Handycam® για να αξιοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες. Το αρχείο σας μπορεί να είναι και HD video που τραβήχτηκε με μια Cyber-shot™ ή ένας μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, που τραβήχτηκαν με τη λειτουργία συνεχόμενης ριπής μιας Sony Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. DSLR. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος αντιγραφής που γνωρίζατε μέχρι τώρα, αποτελεί πλέον παρελθόν.  
Πλεονέκτημα για συνεχόμενες φωτογραφίσεις ριπής με μια DSLR
Χάρη στην καταπληκτική του απόδοση, το Memory Stick PRO-HG Duo™ μπορεί και ανταποκρίνεται στην απαιτητική λειτουργία συνεχόμενης φωτογράφισης μιας Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. DSLR της Sony, χωρίς να χάνει καμιά σημαντική φωτογραφία. Καθώς άλλες κάρτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και η ταχύτητα της συνεχόμενης φωτογράφησης ριπής μειώνεται, το ΗΧ είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους λήψεις. 
Όπως όλες οι κάρτες μνήμης της Sony, έτσι και η σειρά των νέων Memory Stick PRO-HG Duo™ HX προσφέρει πολλά περισσότερα σε ποιότητα και αξιοπιστία. Οι πελάτες δικαιούνται να κατεβάσουν από το διαδίκτυο και δύο βασικές εφαρμογές. Τα προγράμματα File Rescue και x-Pict Story™ για κάρτες μνήμης. Η εφαρμογή File Rescue σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τα δεδομένα σας, ενώ το x-Pict Story™ είναι ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό εργαλείο, για να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε slideshow από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.  
Memory Card File Rescue
Κάποιες φορές  κάτι πάει στραβά και οι φωτογραφίες, τα μουσικά αρχεία ή τα βίντεο κλιπ χάνονται από την κάρτα μνήμης. Το λογισμικό File Rescue είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων, αρκετά απλό, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε και είναι διαθέσιμο δωρεάν στο διαδίκτυο για αγοραστές καρτών μνήμης Sony. Το File Rescue σαρώνει την κάρτα και ανακτά τα χαμένα αρχεία σε εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90%. 
x-Pict Story™ για κάρτες μνήμης
Οι αγαπημένες σας φωτογραφίες αξίζουν μια ιδιαίτερη προβολή, να τις μοιραστείτε δηλαδή με περισσότερο κόσμο. Το λογισμικό x-Pict Story™ σας δίνει τα μέσα να δημιουργήσετε εντυπωσιακά, αυθεντικά, πλήρη slide show, με μουσική της δικής σας επιλογής. Η διαδικασία των τριών βημάτων είναι πολύ απλή και μια επιλογή μεταφόρτωσης* (upload) καθιστά πολύ απλό το ανέβασμα των slide show σε σχετικούς δικτυακούς τόπους βίντεο, όπως το YouTube. (*μέσω του προγράμματος Picture Motion Browser) 

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...