Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Νεο site Μαγειρικής με καλό σκοπό !

Το Ucook ιδρύθηκε το 2009 από τον Βησσαρίων Παρθένη υλοποιώντας τις ιδέες και τις σκέψεις ετών μαζί με την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια του Αναστάσιου Σχοινά.

To Ucook απέκτησε δικό του χώρο όπου πραγματοποιεί βιντεοσκόπησεις συνταγών καθώς και σεμινάρια μαγειρικής.

Η ομάδα απαρτίζεται από καταξιωμένους Έλληνες Executive Chefs και Chefs καθώς και από καθηγητές Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Ο κύριος σκοπός του Ucook είναι η μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας της ομάδας του σε ερασιτέχνες της κουζίνας αλλά και έμπειρους επαγγελματίες, μέσv των βιντεοσκοπημένων συνταγών όπως και των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στους χώρους του.

Όλη η ιδέα του site είναι να φέρει τον κόσμο πίσω στις κουζίνες του μαθαίνοντάς του βασικές μαγειρικές μεθόδους. Η βασική ιδέα είναι να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις δικές σας συνταγές και να μαγειρέψετε ελεύθερα χρησιμοποιώντας το μυαλό, τις ιδέες και την εμπειρία σας μικρή ή μεγάλη, όπως ένας ζωγράφος ζωγραφίζει ανάλογα με την έμπνευση του και δεν αντιγράφει κάποιον πίνακα.

Η ανάδειξη της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας μέσο των γευστικών ταξιδιών που πραγματοποιούνται με τα μέλη του Ucook και η διάδοση αυτής σε όλη την Ελλάδα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες.

Γι' αυτό τον λόγο κατά την διάρκεια των γευστικών ταξιδιών πραγματοποιούνται διαγωνισμοί μαγειρικής με σκοπό την συγκέντρωση των καλύτερων παραδοσιακών συνταγών.
Υπάρχει συνεργασία με επαγγελματίες διατροφολόγο αλλά και sommelier. Σε κάθε συνταγή υπάρχειβιντεοσκοπημένη η συμβουλή τους.

Στο Ugo θα βρείτε προτάσεις εστίασης, διασκέδασης και διαμονής αφού πρώτα έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από τα μέλη της ομάδας.

Μια στροφή του κόσμου προς τα βιολογικά προϊόντα είναι σίγουρα κάτι όπου μας βρίσκει συμπαραστάτες. Μία ολόκληρη κατηγορία είναι αφιερωμένη στα βιολογικά προϊόντα, στα σημεία που μπορείτε να τα προμηθευτείτε αλλά και τα βιολογικά εστιατόρια.

Θέλοντας να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο η ομάδα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αναλαμβάνοντας να βγάλουν σε πέρας όλες τις εκδηλώσεις του από πλευράς σίτισης, καθώς και εκδρομές μέσα στο έτος.

Επίσης κάθε εβδομάδα διοργανώνουν αφιλοκερδώς σεμινάριο μαγειρικής στα παιδιά του «Χαμόγελου».

Επειδή η μαγειρική είναι μια συνήθεια που γίνεται λατρεία και όλες οι συνήθειες αποκτούνται σε μικρή ηλικία αποφάσισαν να δημιουργήσουν το junior chef όπου μικροί επίδοξοι chefs μαζί με τους γονείς τους επιδίδονται σε μαγειρικά μονοπάτια υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών.

Μέσω του Ucook θα έρθετε κοντά στα προϊόντα αλλά και τις συσκευές που χρησιμοποιούμε μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο θα μπορείτε να προμηθευτείτε από μία κουτάλα μέχρι μία κουζίνα.

www.ucook.gr
www.asx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...