Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Μultitasking, εμπρόσθια κάμερα και οθόνη υψηλής ευκρίνειας στο iPhone 4


Λεπτότερο, κατασκευασμένο από γυαλί και ατσάλι και με μεγάλη ανάλυση στην οθόνη του θα είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 4 όπως το παρουσίασε ο πρόεδρος της Apple Στιβ Τζομπς στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας του στο Σαν Φρανσίσκο.

«Είναι από τα πιο όμορφα σχέδια που έχετε δει» είπε κατά την παρουσίαση ο Στιβ Τζομπς και παρομοίασε το νέο μοντέλο με τη θρυλική φωτογραφική μηχανή Leica.

Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι το iPhone 4 θα έχει κάμερα και στο μπροστινό τμήμα, σημαντικά αυξημένη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, φλας και ένα δεύτερο μικρόφωνο για τη μείωση του θορύβου. Οι δέκτες για το Wi-Fi, το Bluetooth, το GPS είναι ενσωματωμένοι στο πλευρό της συσκευής. Η κάμερα των 5 megapixels θα μπορεί πλέον να εγγράφει βίντεο HD.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, υπογράμμισε με έμφαση ο Στιβ Τζομπς θα είναι η πολύ υψηλή ανάλυση της νέας οθόνης (πάνω από 300 πίξελ ανά ίντσα) η οποία θα κάνει την οθόνη όσο ευκρινή «όσο και το χαρτί».

Απαντώντας στο αίτημα πολλών χρηστών και προγραμματιστών το νέο iPhone θα υποστηρίζει -επιτέλους λένε πολλοί καθώς οι ανταγωνιστές του το είχε υλοποιήσει από καιρό- πολυδιεργασία (multitasking), δηλαδή την λειτουργία πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...