Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Νέα ενισχυμένα προγράμματα WIND to all+

•       Ομιλία προς όλους
•       SMS προς όλους
•       Πλοήγηση στο internet από το κινητό
•       Έλεγχος κόστους


Τα νέα ενισχυμένα προγράμματα WIND to all+ παρουσιάζει  η WIND, προσφέροντας στους συνδρομητές Κινητής Τηλεφωνίας ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Σε συνέχεια των πρωτοποριακών συμβολαίων WIND to all, η WIND προσφέρει, τα WIND to all+ χάρη στα οποία οι συνδρομητές της, εκτός από ομιλία προς όλους, απολαμβάνουν SMS προς όλους ή/και πλοήγηση στο internet από το κινητό ενώ εξακολουθούν να έχουν το προνόμιο απόλυτου έλεγχου του μηνιαίου τους λογαριασμού, όποτε το επιθυμούν.
Με τα νέα προγράμματα WIND to all+ οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να καλύψουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες τους όσο μικρές ή μεγάλες είναι αυτές επιλέγοντας τον συνδυασμό λεπτών ομιλίας , αριθμού SMS και όγκου MB πλοήγησης στο Internet που αυτοί επιθυμούν.

Τα νέα προγράμματα WIND to all+ ενσωματώνουν όλες τις πρωτοποριακές υπηρεσίες ελέγχου κόστους Ειδικότερα οι συνδρομητές μπορούν:

-       να λαμβάνουν δωρεάν ενημέρωση με γραπτό μήνυμα όταν θα υπολείπονται 10 λεπτά ή / και 10 SMS ή / και 10 MB από το οικονομικό τους πρόγραμμα.

-       να ενημερώνονται για το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών, SMS και MB του προγράμματος τους, καλώντας χωρίς χρέωση το 1270 από το κινητό τους.

-       να ενεργοποιούν τις Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας 30 λεπτά προς όλους και 60 λεπτά προς όλους και να μειώνουν κατά 50% το κόστος των κλήσεων ομιλίας που πραγματοποιούν μετά την κατανάλωση των Δωρεάν Λεπτών Ομιλίας του προγράμματός τους.

-       να ορίσουν το ανώτατο όριο λογαριασμού που επιθυμούν να λαμβάνουν (το οποίο συμπεριλαμβάνει το σύνολο των υπηρεσιών που έχουν επιλέξει – Ομιλία, Data, SMS) και με αυτό τον τρόπο να ελέγχουν πραγματικά και άμεσα τα έξοδα τους.

Τα νέα προγράμματα συμβολαίου WIND ΤΟ ALL+ ξεκινούν μόνο από €18 μηνιαίο πάγιο, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους ό,τι πραγματικά χρειάζονται για να επικοινωνούν με όλους, σε οποιοδήποτε δίκτυο ανήκουν και με όποιον τρόπο επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προγράμματα συμβολαίου WIND TO ALL+, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 13800, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας www.wind.com.gr ή ένα οποιοδήποτε από τα καταστήματα WIND, σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...