Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Το νέο Android smartphone LG Optimus L3 στην ελληνικά αγορά

Το LG Optimus L3, είναι ένα smartphone με minimal σχεδιασμό που συνδυάζει το compact μέγεθος με τη μεγάλη οθόνη -το οποίο παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα στο Mobile World Congress (MWC) 2012 στη Βαρκελώνη-, και κάνει το ντεμπούτο του στην Ελληνική αγορά στα μέσα Μαρτίου. Το LG Optimus L3, αποτελεί το πρώτο μοντέλο που εγκαινιάζει τη σειρά L-Style την οποία εισήγαγε φέτος η LG Electronics στην κατηγορία των smartphones.

Το LG Optimus L3 προσφέρει στους χρήστες μία μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει το αξεπέραστο στυλ και τις χρηστικές λειτουργίες ένος Android smartphone.

Τα στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα της σειράς L-Style, όπως ο minimal τετράγωνος σχεδιασμός και η αρμονική αντίθεση με τα μεταλλικά μέρη, αναδεικνύονται στο Optimus L3, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχεδιαστική κληρονομιά που έχει εδραιώσει η LG.

Η οθόνη των 3,2 ιντσών του Optimus L3, παρέχει την ιδανική εμπειρία θέασης σε ένα τόσο μικρό σε μέγεθος κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει μεγαλύτερους χρόνους ομιλίας, και εξασφαλίζει ότι οι χρήστες θα είναι πάντα συνδεδεμένοι στα αγαπημένα τους social networks, χάρη στη μπαταρία 1,500mAh. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ του μαύρου ή του λευκού χρώματος για τη συσκευή τους.

Το LG Optimus L3 φέρνει στο προσκήνιο τη διαχρονικότητα της σχεδίασης και την υψηλού επιπέδου ποιότητα κατασκευής, που έχουν εδραιώσει τη μοναδικότητα των κινητών τηλεφώνων της LG, γιατί Life’s Good!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...