Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Η Sony παρουσιάζει τη λεπτότερη ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής που έφτιαξε ποτέ


Με πάχος 6,4 χλστ. και βάρος μόλις 50 γρ., η ICD-TX50 είναι η πιο λεπτή συσκευή εγγραφής φωνής από τη Sony. Σχεδιασμένη για να εντυπωσιάζει με τη γυαλιστερή της εμφάνιση και την ευκρινή οθόνη OLED, είτε βρίσκεστε σε μία αίθουσα συμβουλίων ή στο δρόμο. Το ενσωματωμένο κλιπ ασφαλίζει τα πλήκτρα της συσκευής όταν τη βάζετε στην τσέπη σας.

Τώρα πια είναι εύκολο να καταγράψετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας με το υψηλής ποιότητας ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο. Μπορείτε να ηχογραφήσετε συνεντεύξεις, φωνητικά σημειώματα και πολλά ακόμα σε Linear PCM ή MP3 με την ποιότητα CD. Οι πέντε λειτουργίες Scene Select – μεταξύ των οποίων και οι ‘Shirt Pocket’, ‘Meeting’ και ‘Interview’ – παρέχουν καθαρότητα ήχου, όταν οι λέξεις σας πρέπει να ακουστούν.

Τα 4GB της μνήμης προσφέρουν μεγάλο ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, για εγγραφή συνεδριάσεων, συναντήσεων ή συσκέψεων brainstorming μεγάλης διάρκειας. Μπορείτε να αυξήσετε ακόμα περισσότερο το χρόνο εγγραφής τοποθετώντας την προαιρετική κάρτα microSD.

Εάν θέλετε να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας γρήγορα, μπορείτε, με τη γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών μέσω θύρας USB, να έχετε ενέργεια για εγγραφή μίας ώρας. Σε πλήρη φόρτιση, η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου-ιόντος διαρκεί έως 24 ώρες συνεχούς εγγραφής/αναπαραγωγής (για αρχεία MP3).

Η συσκευή εγγραφής φωνής ICD-TX50 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εύχρηστο φορητό music player, για να απολαύσετε, όπου κι αν βρίσκεστε, την αγαπημένη σας μουσική. Φορτώστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και απολαύστε τα με τα στερεοφωνικά ακουστικά, που περιλαμβάνονται στη συσκευασία ή από το ενσωματωμένο μεγάφωνο.

Η συσκευή εγγραφής φωνής είναι εξοπλισμένη με το λογισμικό Sound Organiser (μόνο για PC) που απλοποιεί τη μεταφορά, την επεξεργασία και τη διαχείριση των αρχείων. Επίσης, είναι πλήρως συμβατή με το λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας τελευταίας τεχνολογίας Dragon Naturally Speaking® για μεταγραφή των εγγραφών χωρίς καθόλου κόπο.

Η σειρά των ψηφιακών συσκευών εγγραφής φωνής επεκτείνεται

Αυτήν την άνοιξη, η Sony εμπλουτίζει με περισσότερα νέα μοντέλα τη σειρά των ψηφιακών συσκευών εγγραφής φωνής. Η ανανεωμένη σειρά ICD-UX (ICD-UX522 & ICD-UX523F) με την κομψή σπορ εμφάνισή της και τα στερεοφωνικά ακουστικά της, είναι ιδανική για να καταγράψετε διαλέξεις στο πανεπιστήμιο. Η συσκευή ICD-LX30 σε στυλ desktop έχει μεγάλα κουμπιά, μία ευκρινή οθόνη και ένα ισχυρό μεγάφωνο 330mW για να είστε σίγουροι ότι τα λόγια σας θα ακούγονται δυνατά και καθαρά.

Η νέα σειρά ψηφιακών συσκευών εγγραφής φωνής από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Απριλίου 2012.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...