Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Το Wizard101 ξεκινάει σύντομα και στην Ελλάδα

Η Gameforge, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παροχέας παιχνιδιών διαδικτύου παγκοσμίως, φέρνει το MMO Wizard101 και τις Σχολές Μαγείας του στην Ελλάδα. Μετά τη μεγάλη του επιτυχία στις ΗΠΑ, το παιχνίδι ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και μια επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες παίζουν ήδη το παιχνίδι στη Γερμανία και την Αγγλία, ενώ παγκοσμίως ο αριθμός μαθητευόμενων μάγων που διασκεδάζει με τις περιπέτειες της Μαγούπολης, ανέρχεται σε πάνω από 20 εκατομμύρια.

Το Wizard101 έχει ως κεντρικό θέμα τη διένεξη δυο πανίσχυρων μάγων. Ο πρώην καθηγητής μαγείας Μάλιστερ έχει στείλει ορδές μαγικών πλασμάτων, ώστε να προκαλέσουν χάος στους κόσμους της Σπείρας. Ο Μερλ Αμβρόσιος, ο διευθυντής της Σχολής Μαγικών Τεχνών του Ράβενγουντ, πρέπει να επαναφέρει την τάξη και να δώσει τέλος στα σχέδια του Μάλιστερ. Για να το επιτύχει, θα χρειαστεί τη βοήθεια των μαθητών του. Οι παίκτες ξεκινούν ως μαθητευόμενοι μάγοι και μέσα από αμέτρητες περιπέτειες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα σωστά ξόρκια, ώστε κάποτε να γίνουν πανίσχυροι μάγοι.
«Το Wizard101 ήδη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στις ΗΠΑ, και χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε πλέον να το παρουσιάσουμε και στο ελληνικό κοινό», δηλώνει ο Jörg Flügge, Product Director του Wizard101 στην Gameforge AG. «Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Wizard101, εκτός από την πολύ προσεγμένη ιστορία και τον συναρπαστικό κόσμο, στον οποίο κινούνται οι παίκτες, είναι η δυνατότητα που προσφέρει σε παιδιά και γονείς να εξερευνήσουν αυτόν τον μαγικό κόσμο από κοινού. Το σύστημα οδηγιών που έχει ενσωματωθεί, δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να φιλτράρουν κάποια περιεχόμενα του παιχνιδιού.»


ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...