Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Nέα σειρά ακουστικών MA από τη Sony

Απολαύστε μια μοναδική, άνετη και χαλαρή ακουστική εμπειρία με τη νέα σειρά ακουστικών ανοιχτού τύπου από τη Sony. Η σειρά ακουστικών MA, τόσο όμορφη και άνετη στη χρήση, φτιάχτηκε ειδικά για να έχετε τέλειο ήχο στο σπίτι – είτε βλέπετε τηλεόραση, ακούτε μουσική από το hi-fi σας, παίζετε με ηλεκτρονικά παιχνίδια, είτε βλέπετε βίντεο στο PC σας ή στο tablet σας.

Το πλήρως ανοικτό στυλ των MDR-MA900 προσφέρει εξαιρετικά φυσικό ήχο. Είναι κομψά και ελαφριά ενώ, ο άνετος σχεδιασμός τους με υψηλής ποιότητας υλικά, δίνει σχεδόν την αίσθηση ότι ακούτε χωρίς να φοράτε ακουστικά.

Το μεγάλο μέγεθος μονάδας οδήγησης 70 χιλιοστών στα ακουστικά MA900 διασφαλίζει λεπτομερή, καθαρό ήχο με εξαιρετικά μεγάλο δυναμικό εύρος και εκτεταμένη απόκριση συχνοτήτων. Ο οδηγός μπάσων εστιάζει στις χαμηλές συχνότητες με εμφατικό τρόπο κάτι που τα συνηθισμένα ακουστικά ανοιχτού τύπου είναι δύσκολο να κάνουν. Επιπλέον, ο αντισταθμιστής αντίστασης διατηρεί πλήρη και ίση απόκριση των μπάσων που συνήθως αδυνατούν να υποστηρίξουν άλλα ανοιχτού τύπου ακουστικά, όταν οδηγούνται από διαφορετικές πηγές ήχου.

Το καθαρό, μοντέρνο στυλ των MA900 τονίζεται από το ελαφρύ κράμα αλουμινίου και μαγνησίου που χρησιμοποιείται για το περίβλημά τους. Απολαύστε ακόμα πιο άνετη ακρόαση με το εύκαμπτο μαξιλαράκι του λεπτού στηρίγματος κεφαλιού που προσαρμόζεται φυσικά στο σχήμα του κεφαλιού σας.

Η άνεση είναι το πρώτο μας μέλημα σε ολόκληρη τη σειρά ΜΑ. Τα ακουστικά MDR-MA500 παρέχουν έναν εύκαμπτο μηχανισμό που εφαρμόζει στο αυτί για να μην σας κουράζει, ακόμα και όταν βλέπετε ταινίες με μεγάλη διάρκεια, ακούτε πολύ ώρα μουσική ή συμμετέχετε σε πολύωρους αγώνες gaming.

Οι ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου 300 kJ/m3 διασφαλίζουν καθαρά, πλούσια μπάσα και καθαρή αναπαραγωγή μεσαίων συχνοτήτων. Τα ακουστικά MDR-MA300 έχουν τον ίδιο εύκαμπτο μηχανισμό που εφαρμόζεται στο αυτί, όπως αυτός των MA500.

Τα ακουστικά MDR-MA100 περιλαμβάνουν μαλακά υφασμάτινα earpads ξεκούραστης ακρόασης για ώρες. Τα MDR-MA102TV έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα MA100 και επιπλέον ένα πολύ μακρύ καλώδιο 5 μέτρων με ένα βολικό χειριστήριο, για να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου. Είναι ιδανικά για όσους παρακολουθούν τηλεόραση και δε θέλουν να ενοχλούν τους άλλους.

Η νέα σειρά MA ακουστικών ανοικτού τύπου από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από την 1η Μαΐου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...