Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Η Epson κυκλοφορεί τη σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F

Epson logo
Epson logo (Photo credit: Wikipedia)

Τα μοντέλα 44 και 64 ιντσών σηματοδοτούν την είσοδο της Epson στον τομέα της εκτύπωσης υφασμάτων

Από 14 Νοεμβρίου 2012 η Epson εισήλθε για πρώτη φορά στην αγορά εκτύπωσης dye sublimation με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας δύο μοντέλων εκτυπωτών dye sublimation συνεχούς τροφοδοσίας: το SureColor SC-F6000 44 ιντσών και το SureColor SC-F7000 64 ιντσών.

Καθώς εξασφαλίζουν έξοδο  υψηλής ποιότητας με ανάλυση έως 720 x 1440 dpi σε σιδερότυπα χαρτιά όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, τα νέα αυτά μοντέλα εκτυπωτών αποτελούν όχι μόνο τα πρώτα μοντέλα εκτυπωτή dye sublimation από την Epson αλλά και τα πρώτα στο χώρο στα οποία κάθε στοιχείο, από τη μελάνη και την κεφαλή εκτύπωσης έως το σώμα του εκτυπωτή και τα προαιρετικά εξαρτήματα, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την ίδια εταιρεία. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ποιότητα, η απόδοση και η αξιοπιστία έχουν βελτιστοποιηθεί για να παρέχουν το μέγιστο παραγωγικό χρόνο συνεχούς λειτουργίας και κέρδος με ένα χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης.

Τα μοντέλα SureColor SC-F αποτελούν ανθεκτικούς εκτυπωτές CMYK συνεχούς τροφοδότησης που υποστηρίζουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Το SureColor SC-F7000 64 ιντσών για μεσαίους-μεγάλους όγκους και το SureColor SC-F6000 44 ιντσών για χαμηλούς-μεσαίους όγκους, έχουν κατασκευαστεί για την αποδοτική παραγωγή ποιοτικών μαλακών επιγραφών, αθλητικών ειδών, άλλων ειδών ενδυμασίας, αξεσουάρ, προσαρμοσμένων διαφημιστικών αντικειμένων και διακοσμημένων εργαλείων. Με τις πρωτοποριακές δυνατότητες τοποθέτησης μέσων και ρύθμισης από έναν χειριστή όπως η αυτόματη τάνυση μέσων και ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου LCD, η ρύθμιση και η χρήση αυτών των δύο μοντέλων γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Οι ταχύτητες εξόδου και για τα δύο μοντέλα κυμαίνονται  από 16 έως 57 μ.2/ώρα, ανάλογα με την εφαρμογή1 και περιλαμβάνουν ενσωματωμένο σύστημα μελάνης υψηλής χωρητικότητας 1,5 λίτρου εύκολης επαναπλήρωσης. Επιπλέον, η αυτόματη συνεχής τροφοδοσία που αποτελεί βασική δυνατότητα για το SC-F7000 και προαιρετική για το SureColor SC-F6000 – εξασφαλίζει μέγιστους κύκλους αδιάλειπτης παραγωγής και ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας για συντήρηση.

Η κεφαλή εκτύπωσης MicroPiezo TFP® της Epson, που αποτελεί ήδη καθιερωμένη τεχνολογία στο χώρο της εκτύπωσης dye sublimation, εξασφαλίζει απόδοση με ακρίβεια και σταθερά αποτελέσματα καθώς και εξαιρετική διάρκεια. Αυτά, σε συνδυασμό με τη μελάνη Epson UltraChrome DS, μια νέα, ειδικά κατασκευασμένη υδατοειδή μελάνη, παράγουν εξαιρετικές εικόνες με ζωντανά χρώματα, έντονο μαύρο, ευκρινή περιγράμματα και ομαλές διαβαθμίσεις. Οι εκτυπώσεις υφασμάτων από τους εκτυπωτές της σειράς SureColor SC-F διαθέτουν επίσης εξαιρετική αντοχή στο ξεθώριασμα από το φως του ήλιου ή το πλύσιμο καθώς και αντοχή στα γδαρσίματα και στον ιδρώτα.

Ο Guy Martin, διευθυντής παραγωγής στην Epson Europe, δήλωσε: "Η χρήση ψηφιακών μέσω στην εκτύπωση υφασμάτων παραμένει κάτω από το 2% της αγοράς αλλά η εφαρμογή αυτή επεκτείνεται γρήγορα. Η στρατηγική μας είναι να αυξήσουμε αυτό το ποσοστό παρέχοντας στους τομείς της επαγγελματικής εκτύπωσης τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις για την ανερχόμενη παραγωγή μικρών κύκλων, πλήρως κατασκευασμένες από την Epson για τη δημιουργία αποτελεσμάτων με σταθερή ποιότητα."

Ο Guy προσθέτει: "Τα νέα μοντέλα SureColor SC-F6000 και SC-F7000 παρέχουν στην αγορά εκτύπωσης dye sublimation μια επιλογή εκτυπωτών που ανταποκρίνονται σε μεγάλο εύρος δημιουργικών εφαρμογών, με την εμπειρία και την υποστήριξη της Epson. Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και θα κυκλοφορήσουμε περισσότερα προϊόντα στα μέλλον."

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...