Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Το νέο iPhone mobile application που σας φέρνει πιο κοντά στην business unusual κοινότητα του ALBA


Ο πιο σύγχρονος τρόπος να ενημερώνεστε είναι μέσα από το iPhone κινητό σας, έτσι το ALBA σας φέρνει πιο κοντά στην business unusual κουλτούρα του μέσα από το νέο ALBA iPhone mobile application! κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, εντελώς δωρεάν.

Κατεβάστε κι εσείς σήμερα το πιο fresh educational application και ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα νέα μας από το κινητό σας! Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο itunes (https://itunes.apple.com/us/app/alba/id590564766?ls=1&mt=8)

Μέσα από το ALBA iPhone mobile application μπορείτε -όπου κι αν είστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας- να μαθαίνεται τα πιο πρόσφατα νέα μας, να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις μας, για τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, για τα σεμινάρια στελεχών, να γνωρίσετε τις προσφερόμενες υποτροφίες μας, να μπείτε στο Blog των Καθηγητών μας ώστε να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα, να δείτε φωτογραφίες και να μας στείλετε e-mail ανάλογα με τις ανάγκες, ερωτήσεις ή τυχόν διευκρινήσεις που θα θέλατε!

Επίσης, έχετε άμεση πρόσβαση στο twitter account και στο Facebook page. Τέλος, μπορείτε να γίνεται μέλος του community ώστε να λαμβάνεται ειδοποιήσεις με τα τελευταία μας ενδιαφέροντα νέα!

Ακολουθήστε μας και γνωρίστε τον κόσμο της εκπαίδευσης στην πιο σύγχρονη εκδοχή του! Σύντομα η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα Android

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...