Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι διαδραστικοί προβολείς εξαιρετικά μικρής απόστασης της Epson ενδυναμώνουν τη λειτουργία του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ»


 Με μεγάλη χαρά, η Epson Hellas ανακοινώνει τη συνέχιση μιας επιτυχημένης συνεργασίας με το Μουσείο Ηρακλειδών, που άνοιξε τις πύλες του για τους φίλους των Καλών Τεχνών, τον Ιούλιο του 2004, με σκοπό την παρουσίαση καλλιτεχνών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της Τέχνης.

Η συνεργασία της Epson Hellas με το Μουσείου Ηρακλειδών ξεκίνησε το 2007 στηρίζοντας με αφοσίωση και αναδεικνύοντας με επιτυχία τις εκθέσεις των καλλιτεχνών FRANCESCO SCAVULLO, TOULOUSE-LAUTREC, M.C.ESCHER και EDGAR DEGAS. Σήμερα, η Epson Hellas επιβραβεύει την προσπάθεια που έχει αναλάβει το Μουσείο, κάτω από τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που διανύουμε, να επενδύσει στο μέλλον της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και καλύπτει τεχνολογικά τις εκπαιδευτικές ανάγκες του επιτυχημένου προγράμματος «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ».

Με τους διαδραστικούς προβολείς  εξαιρετικά μικρής απόστασης της Epson, η μάθηση αποκτά ένα κατάλληλο εργαλείο που ενισχύει το έργο της διδασκαλίας κάνοντας την παρουσίαση πιο αυθόρμητη και αποτελεσματική. Η εκπαίδευση παρουσιάζεται με έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο και γίνεται πιο διασκεδαστική τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτές. Οι διαδραστικοί προβολείς εξαιρετικά μικρής απόστασης της Epson κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και προωθούν τον ενθουσιασμό στη μάθηση, ενώ προσφέρουν ευκαιρίες για συμμετοχή, συνεργασία και ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων. Έτσι, ενδυναμώνεται η λειτουργία του προγράμματος «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ» για τις ανάγκες του οποίου, το Μουσείο Ηρακλειδών έχει επαναπροσδιορίσει τη φυσιογνωμία του μειώνοντας τους εκθεσιακούς του χώρους για τη δημιουργία νέων αιθουσών διδασκαλίας με άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονα εποπτικά μέσα, με στόχο την ανάπτυξη νέων καινοτόμων πρωτοποριακών μεθόδων των Μαθηματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...