Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Taxibeat Promo – Πρώτη διαδροµή δωρεάν!


Το Taxibeat λανσάρει σήµερα µία νέα προωθητική ενέργεια, µε στόχο να ενθαρρύνει όσους χρησιµοποιούν ταξί και δεν έχουν µέχρι σήµερα γνωρίσει την εµπειρία του Taxibeat να τη δοκιµάσουν, εντελώς δωρεάν*! 

Οι νέοι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στο http://bit.ly/YhGvhU – αυτοµάτως, θα λάβουν ένα µήνυµα SMS µε το σύνδεσµο για να κατεβάσουν την εφαρµογή από το App Store/Google Play. Την πρώτη φορά που θα ανοίξει την εφαρµογή ένας νέος χρήστης, θα δει τη γαλάζια οθόνη που επιβεβαιώνει ότι συµµετέχει στο promo. Δε χρειάζεται καµία επιπλέον συνεννόηση µε τον Taxibeat οδηγό – οι οδηγοί, στη δική τους εφαρµογή βλέπουν την αντίστοιχη σήµανση και έτσι γνωρίζουν εκ των προτέρων αν ένας επιβάτης που τους καλεί δικαιούται promo διαδροµή.

Η δωρεάν διαδροµή µπορεί να πραγµατοποιηθεί έως την 31η Μαρτίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.taxibeat.com ή στο help@taxibeat.com.
* µέχρι 10€ - αν η αξία της διαδροµής είναι µεγαλύτερη, ο επιβάτης θα κληθεί να πληρώσει τη διαφορά.

Το Taxibeat  είναι µία εφαρµογή (mobile app)  για smartphones (iPhone & Android). H  εφαρµογή εντοπίζει τη θέση του επιβάτη και εµφανίζει όλους τους διαθέσιµους οδηγούς που βρίσκονται στην περιοχή. Ο επιβάτης επιλέγει µε δύο tap στην οθόνη του ποιος οδηγός θα τον εξυπηρετήσει µε βάση τις πληροφορίες που δίνει η εφαρµογή (φωτογραφία,  ονοµατεπώνυµο, µοντέλο αυτοκινήτου,  απόσταση),  λίστα µε τα on-board amenities  (δερµάτινα καθίσµατα,  A/C, WiFi,  εφηµερίδες/περιοδικά,  παιδικό κάθισµα,  δέχεται κατοικίδια ζώα κ.ο.κ.)  και κυρίως τη βαθµολογία του οδηγού από προηγούµενους Taxibeat πελάτες του.

Επιβάτες που δε διαθέτουν iPhone/Android smartphone  µπορούν να χρησιµοποιήσουν το Taxibeat  και online,  στο www.taxibeat.com/book-a-taxi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...