Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Τα AppWARDS ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


Μέχρι τις 17 Μαϊου  η υποβολή συμμετοχών


Ο κλάδος των εφαρμογών  αποκτά τα δικά του βραβεία. Πρόκειται  για τα AppWARDS, τα cross-platform βραβεία που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες εφαρμογές (applications) για smartphones, tablets και smart TVs. Τα AppWARDS απευθύνονται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά κατασκευής, προώθησης και εμπορικής αξιοποίησης εφαρμογών, σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές για την προώθηση του εμπορικού τους ονόματος, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αλλά και σε στελέχη που δραστηριοποιούνται γενικότερα στην αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Η αξιολόγηση των εφαρμογών πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη της ομάδας Intelligent Media Lab (IML) του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 17 Μαίου και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2013.

Στόχος  των AppWARDS είναι να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τα καλύτερα applications σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως και να αναδείξουν τη δυναμική και τις αναπτυξιακές προοπτικές ενός κλάδου, του οποίου ο τζίρος μέχρι το 2015 θα έχει ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα. Επίσης, τα βραβεία φιλοδοξούν να αναδείξουν πρωτότυπες ιδέες, που θα δημιουργήσουν νέες τάσεις στον κλάδο · σε αυτό το πλαίσιο, στα βραβεία συμμετέχουν και ανεξάρτητοι developers, στην ειδική κατηγορία App&Comers.

Τα AppWARDS διοργανώνονται από την Twilight Zone Publications και το Appgaraz.gr, και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Μεταφορών, του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής (Hepis), της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Χορηγός επικοινωνίας είναι το in.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τα AppWARDS, τις κατηγορίες βραβείων, την ειδική κατηγορία App&Comers και τις υποβολές συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε το site των βραβείων www.appwards.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...