Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Διεθνή αναγνώριση και προοπτική με σπουδές στη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College !

Αναγνωρισμένα Bachelor που σου προσφέρουν διεθνή αναγνώριση και προοπτική

Οι πανεπιστημιακές  σπουδές στη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, σου εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου γνώση σε σύγχρονα επιστημονικά πεδία της επιστήμης της Πληροφορικής.  

Αναγνωρισμένα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα, για το ξεκίνημα μιας λαμπρής σταδιοδρομίας, στη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, σε συνεργασία με το University of Derby, UK που σου εξασφαλίζουν παράλληλα αναγνώριση των επαγγελματικών σου δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα επαγγελματική ισοδυναμία του τίτλου σπουδών σου με αυτών των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι πανεπιστημιακές σπουδές στη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, προσφέρουν διεθνή αναγνώριση και προοπτική σε σύγχρονα επιστημονικά πεδία, όπως:

Προπτυχιακά / Bachelors:

- BSc (Hons) Computer Science (Επιστήμη Πληροφορικής)
- BSc (Hons) Networks and Security (Δίκτυα και Ασφάλεια)

Και ακόμη εάν θέλεις να συνεχίσεις για μεταπτυχιακές σπουδές, το Mediterranean College σου προσφέρει τη δυνατότητα για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου MSc Advanced Computer Networks από το University of Derby, με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα, ήδη άρχισαν. Αξίζει να σημειωθεί  ότι το Mediterranean College, προσφέρει επιπλέον στους φοιτητές και τους αποφοίτους του Employability Scheme & Careers Days, που συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση της απασχολησιμότητας των αποφοίτων του.  Mediterranean College. The Power of Knowledge!

Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr
 
To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege  Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...