Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Summer of Arcade - ανακοινώθηκαν νέες λεπτομέρειες!

Η επιστροφή του Summer of Arcade είναι κοντά με μια νέα γκάμα παιχνιδιών για όλους! Πολεμήστε το έγκλημα με τα Χελωνονιτζάκια , μπλεχτείτε σε ένα sci-fi action κλασικό παιχνίδι και ακόμα περισσότερα,  με τέσσερις συναρπαστικούς τίτλους. Καλέστε τους φίλους σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο σύγχρονη arcade εμπειρία. Σύντομα έρχονται τα παρακάτω:

Brothers – A Tale of Two Sons από την  505 Games – Κυκλοφορεί  στις 7 Αυγούστου για 1200 πόντους
·         Οδηγήστε  δύο αδέρφια σε ένα επικό παραμυθένιο ταξίδι και ελέγξτε και τους δύο μαζί για να βιώσετε το co-op play,  όπως ποτέ ξανά.
·         Λύστε παζλ, ανακαλύψτε τις  διάφορες  τοποθεσίες και παλέψτε σε μάχες, ελέγχοντας τον κάθε αδερφό με τα δάχτυλα σας.

Charlie Murder από τα Microsoft Studios – Κυκλοφορεί στις 14 Αυγούστου για 800 πόντους
·         Από τους δημιουργούς του The Dishwasher: Vampire Smile και I MAED A GAM3 W1TH Z0MB1ES 1N IT!!
·         Αυξήστε τα  uber l337 stats!
·         Κερδίστε fans για να ξεκλειδώσετε δυνατά finishers και κινήσεις team-up.
·         Δημιουργήστε τατουάζ  στο κανάλι σας “Anar-chi”  και απελευθερώστε δυνατά μαγικά!

Flashback από την Ubisoft: Κυκλοφορεί στις 21 Αυγούστου για 800 πόντους
·         20 χρόνια μετά από το αυθεντικό παιχνίδι, ο Conrad επιστρατεύεται για την θριαμβευτική επαναφορά ενός από τα πιο διάσημα franchises στην ιστορία των παιχνιδιών.
·         Πάρτε τον ρόλο του Conrad B. Hart του G.B.I. και αποκαλύψτε πολλές και θανατηφόρες συνομωσίες εξωγήινων.
·         Εκμεταλλευτείτε τις διάφορες ικανότητες κίνησης για να περάσετε από περίπλοκα και θανατηφόρα περιβάλλοντα, χειριστείτε τα όπλα σας και τον high-tech  εξοπλισμό για να αντιμετωπίσετε εχθρούς και να φτιάξετε τον Conrad όπως τον θέλετε μέσα από το σύστημα ικανοτήτων .

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows από την Activision Publishing, Inc: Κυκλοφορεί στις 28 Αυγούστου για 1200 πόντους
·         Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Μπορείτε να είστε ένα από τα 4 Χελωνονιτζάκια  ο Leonardo, ο Donatello, ο Michelangelo, και ο Raphael στον αγώνα για να σώσετε τη Νέα Υόρκη από τους μεταλλαγμένους, τον Foot και τον Shredder.
·         Με συνεχόμενο drop-in, drop-out co-op, μαζί με τις κινήσεις combo της ομάδας μπορείτε να ζήσετε συναρπαστικές μάχες.

*Επίσης, αγοράστε οποιαδήποτε 2 από τα παιχνίδια Summer of Arcade και αποκτήστε  το Souls Pack for Ascend: Hand of Ku, ΔΩΡΕΑΝ! Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την προσφορά:  www.xbox.com/summerofarcade
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...