Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Αναβαθμισμένος επεξεργαστής δοκιμάζεται στο iPhone 5S


Καθώς η μέρα της επίσημης παρουσίασης του iPhone 5S πλησιάζει, νέες πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό της συσκευής βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Clayton Morris από το λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει ότι τα iPhones 5S με τον A7 επεξεργαστή «τρέχουν» κατά 31% γρηγορότερα από τα iPhone 5 με τον Α6 επεξεργαστή. Ο επεξεργαστής του iPhone 5S θα είναι μάλλον διπύρηνος όπως και του iPhone 5.

Πάρα αυτά ίσως έχουμε μια μεγάλη διαφοροποίηση μιας και για πρώτη φορά ο A7 θα είναι 64 bit. Κάτι το οποίο συμφωνεί και με προηγούμενες διαρροές που θέλανε την Apple να δοκιμάζει 64 bit επεξεργαστές για τις συσκευές της.

Ξέρουμε λοιπόν πως η Apple σίγουρα κάνει τεστ με αυτούς τους επεξεργαστές αλλά παραμένει αβέβαιο ακόμη αν θα τους δούμε στο iPhone 5S. Ο εν λόγω επεξεργαστής θα κάνει όλα τα animations και τις εναλλαγές του iOS 7 πολύ ομαλές και σαφώς θα δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα στο iPhone.

Υπάρχουν επίσης φήμες πως και το πέμπτης γενιάς iPad θα έχει το ίδιο chip αλλά ακόμη και ένα πιο αναβαθμισμένο για να υποστηρίζει καλύτερα την ανάλυση των pixel της συσκευής.

Ο Morris επίσης ανέφερε πως η Apple στο iPhone 5S θα έχει συγκεκριμένο chip για ανίχνευση κίνησης και μάλλον αυτό θα έχει να κάνει με τις νέες δυνατότητες της κάμερας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...