Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Κλώνοι του VLC Media Player στο Windows Store

H νέα έκδοση του VLC για τα Windows 8, η οποία βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη,  αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Windows Store τις προσεχείς εβδομάδες.

Παράλληλα, επιτήδειοι από όλο τον κόσμο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την
φήμη του πολυαναμενόμενου media player, μέσω της κυκλοφορίας βασικών κλώνων της εφαρμογής.

Tην εμφάνιση τους στο διαδικτυακό κατάστημα της Microsoft έχουν κάνει πρόσφατα δύο εφαρμογές που μιμούνται το VLC Μedia Player, προκειμένου οι χρήστες να πιστέψουν ότι πρόκειται για το αυθεντικό app.

Οι εφαρμογές “VLCC Direct Pro Video Player” και “VIC Media Player” πωλούνται στην τιμή των $5,99 (€4,49) και δεν προσφέρουν δοκιμαστική (trial) έκδοση, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να τις δοκιμάσουν, πριν από την αγορά της πλήρους έκδοσης.

Οι περιγραφές των εφαρμογών περιέχουν ελάχιστες βασικές πληροφορίες, ενώ τα διαθέσιμα screenshots δεν αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα για τις ενσωματωμένες δυνατότητες. Και οι δύο εφαρμογές έχουν δημιουργηθεί από έναν προγραμματιστή με το ψευδώνυμο “Puvish”.

Ερωτήματα προκαλούνται σχετικά με το πως η Microsoft φαίνεται να εγκρίνει τέτοιου είδους καταχωρίσεις στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, ενώ οι χρήστες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί πριν από την αγορά οποιουδήποτε multimedia player που υποστηρίζει ότι είναι ο πραγματικός VLC.

Πηγή: SecNews
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...