Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Βίντεο και φωτογραφίες από το νέο Xperia Ζ1 της Sony


Διατηρεί το ελαστικό περίβλημα προστασίας από τα χτυπήματα και τα στεγανά καλύμματα των επαφών, εκτός πλέον από αυτή των ακουστικών


Με το σλόγκαν «το εξαιρετικό σύντομα θα γίνει ακόμη καλύτερο», η Sony παρουσίασε στο YouTube το πρώτο βίντεο προώθησης του νέου κορυφαίου της smartphone.Η συνέχεια του επιτυχημένου Xperia Z ακολουθεί τις ίδιες σχεδιαστικές γραμμές, ενώ η εικόνα της συσκευής στο βίντεο προϊδεάζει ότι μπορεί να είναι ελάχιστα πιο λεπτή. 

Σε άλλες φωτογραφίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες εικονίζεται μια συσκευή σε λευκό χρώμα που μοιάζει να είναι το Z1 (όπως πιθανότατα θα ονομάζεται το ήδη γνωστό ως Honami).
Οπως φαίνεται διατηρεί το ελαστικό περίβλημα προστασίας από τα χτυπήματα και τα στεγανά καλύμματα των επαφών, εκτός πλέον από αυτή των ακουστικών.


Το χαρακτηριστικό μεταλλικό πλήκτρο εκκίνησης παραμένει στη δεξιά πλευρά, μαζί με το ρυθμιστικό της έντασης του ήχου και η αναγραφή «20.7MP», με πολύ μικρά γράμματα δίπλα στο φακό της βασικής κάμερας, επιβεβαιώνει τις εικασίες για την αναβάθμιση του αισθητήρα -από τα 13 Mpixels της κάμερας του Xperia Z. Επίσης, βελτιωμένο εμφανίζεται και το ηχείο τη συσκευής, το οποίο καλύπτει πλέον το μεγαλύτερο μέρος της κάτω πλευράς.

Οπως προκύπτει από τη... βουτιά στο βίντεο, το Ζ1 θα είναι επίσης αδιάβροχο. Είναι βέβαιο ότι η οθόνη του θα παραμείνει στις 5 ίντσες, ενώ βελτιωμένα θα είναι τα χαρακτηριστικά του τετραπύρηνου επεξεργαστή και της μπαταρίας.

Στο τέλος του βίντεο η Sony δίνει ραντεβού για τα αποκαλυπτήρια του Xperia Z1 στις 4 Σεπτεμβρίου (στην IFA), ενώ την επομένη στο Βερολίνο – δηλαδή μια ημέρα πριν από την έναρξη της ετήσιας έκθεσης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών προϊόντων – είναι προγραμματισμένη ειδική εκδήλωση της Sony Mobile.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...