Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Digital Economy Forum & e-skills weekΠραγματοποιείται το συνέδριο digital economy forum που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 ετών από την ίδρυση του, παράλληλα με το "eSkills Week 2010".
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς. Θέμα του φόρουμ, "η ανάκαμψη θα είναι ψηφιακή" και στόχος του η ανάδειξη των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ως καίριο παράγοντα ανάπτυξης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και βασικό εργαλείο για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την έξοδο από την οικονομική κρίση.
Το συνέδριο θα εστιάσει στις εξής ενότητες: χρηματοπιστωτικός τομέας, ψηφιακή Πολιτεία και ψηφιακή επιχειρηματικότητα. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί και στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Η ανάκαμψη είναι ψηφιακή, από τη θεωρία στην πράξη"'.

Παράλληλα με το digital economy forum διοργανώνεται από το ΣΕΠΕ εκδήλωση για το "eSkills Week 2010", στο πλαίσιο της ομώνυμης πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σκοπός του "eSkills Week 2010" είναι η ενημέρωση του κοινού και ειδικότερα των νέων, σχετικά με την αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματιών με υψηλή εξειδίκευση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην εκδήλωση συμμετέχουν εκπρόσωποι των Υπουργείων Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, εκπρόσωποι ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, εκπρόσωποι αλλά και αναλυτές της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

3 Μαΐου  Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Λ. Συγγρού 89 - 93
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...