Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το e-shop.gr κέρδισε τον τίτλο «e-shop της χρονιάς» στα Tech Awards!

Τον τίτλο του “eshop της χρονιάς” απέσπασε το e-shop.gr για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα τεχνολογικά βραβεία Tech Excellence Awards, που διοργανώνουν τα περιοδικά PC Magazine και T3.
Ο τίτλος προήλθε από την on line ψηφοφορία πάνω από 4.000 συμμετεχόντων ενώ για την συλλογή των ψήφων χρησιμοποιήθηκε μια διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα καταγραφής και ανάλυσης, ώστε να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα και να αποφευχθούν φαινόμενα πολλαπλών ή μη έγκυρων ψήφων. Ο προδιαγεγραμμένος χρόνος για την ψηφοφορία ήταν 2 μήνες.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η e-shop.gr ήταν finalist και για τον τίτλο της αλυσίδας φυσικών καταστημάτων της χρονιάς, γεγονός που υπογραμμίζει πως το υβριδικό μοντέλο ανάπτυξης που χρησιμοποιεί έχει αναγνωριστεί από το καταναλωτικό κοινό τόσο σε on line όσο και σε off line επίπεδο.
Η e-shop.gr είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που οι συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών της αναγνωρίζονται από το καταναλωτικό κοινό και για άλλη μια φορά της δίνουν τον τίτλο του κορυφαίου ηλεκτρονικού καταστήματος. Είναι προφανές ότι οι ηλεκτρονικές αγορές είναι πλέον απόλυτα συνυφασμένες με το e-shop.gr στην συνείδηση του καταναλωτή και αυτή η συνεχής υποστήριξη δίνει την δύναμη στους ανθρώπους της e-shop.gr να συνεχίσουν την προσπάθεια που άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά της πληροφορικής την τελευταία δεκαετία.

Το e-shop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.000 παραγγελίες ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 ικανοποιημένων πελατών
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...