Κυριακή 18 Απριλίου 2010


Τα  νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών  LIFEBOOK της σειράς Ε και S μόλις κυκλοφόρησαν από τη Fujitsu και στην Ελληνική αγορά, προκαλώντας ανατροπή στη σειρά κατάταξης στις υψηλότερες κατηγορίες φορητών υπολογιστών, σε επίπεδο απόδοσης και χρηστικότητας. Η άριστη κατασκευή σε συνδυασμό με την πλέον καινοτόμο τεχνολογία της Intel, προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με ταυτόχρονη ευκολία στη διαχείριση δεδομένων. Αν και προσαρμοσμένα για την πλέον απαιτητική χρήση, οι σειρές S και E των LIFEBOOKs της Fujitsu, αποτελούν πραγματικά το «βιβλίο ζωής» του χρήστη, αφού λόγω μεγέθους και βάρους, είναι ικανά να τον συνοδεύουν οπουδήποτε και να λειτουργούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. 
Εφοδιασμένα με τους τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστές Intel® Core™ i7, i5 και i3, όλα τα μοντέλα LIFEBOOK των σειρών Ε και S, επιτυγχάνουν απεριόριστη συνδεσιμότητα και άριστη απόδοση. Με ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, αλλά και σύμφωνα πάντοτε με τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη, η Ιαπωνική Τεχνολογία κατόρθωσε να επιτύχει την ανεξαρτητοποίηση των LIFEBOOK S και Ε από οποιαδήποτε πηγή ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτός από την επιπλέον μπαταρία, που μπορεί να τοποθετηθεί στην ειδική θέση, και την ήδη μεγάλης διάρκειας μπαταρία με την οποία είναι εφοδιασμένοι οι φορητοί με την αγορά τους, το ειδικό EcoButton διασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας, που αρκεί για τη λειτουργία σε αυτονομία για ολόκληρη εργάσιμη ημέρα (μέχρι και 8 έως 10 ώρες). Με οθόνη από 13.3” (για τους φορητούς της σειράς S) και βάρος μόλις 1.6 κιλά έως 15.4” έως 15.6”, οι νέοι στην Ελληνική αγορά φορητοί LIFEBOOK της Fujitsu, είναι όλοι εφοδιασμένοι με γραφικά που προσφέρουν την απόλυτη φωτεινότητα και ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτός, ενώ ειδικά η οθόνη στη σειρά Ε, προσφέρει απόδοση για τους επαγγελματίες γραφίστες ίδια με εκείνη των υπολογιστών γραφείου. 
Όπως  όλα τα LIFEBOOK, οι φορητοί στις κατηγορίες advanced και superior, διαθέτουν προαιρετικά τη λειτουργία Fujitsu Advanced Theft Protection (ATP), με την οποία ο φορητός υπολογιστής μπορεί είτε να απενεργοποιηθεί αυτόματα (από τη στιγμή που δεν συνδεθεί με το Absolute® Monitoring Centre για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) είτε να απενεργοποιηθεί απομακρυσμένα, να σβηστούν τα αρχεία και να εντοπιστεί σε περίπτωση κλοπής. Μόλις το σύστημα ανακτηθεί, είναι δυνατό να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Για την απόλυτη προστασία και ασφάλεια των LIFEBOOK, το Fujitsu 3D Shock Sensor έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων του σκληρού δίσκου που οφείλεται σε πτώσεις ή  κραδασμούς. Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων επιτρέπει στους χρήστες να κρυπτογραφήσουν αρχεία και φακέλους, προστατεύοντας τα απόρρητα δεδομένα τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.  


Με την αγορά των LIFEBOOK E και S series, ο χρήστης εργάζεται σε περιβάλλον genuine Windows® 7 Professional. Οι πολλαπλές θύρες τους επιτρέπουν τη συνδεσιμότητα με οποιαδήποτε συσκευή (πχ. serial, parallel card support for SD, PC Express card, display port, HDMI), ενώ, ειδικά για τους φορητούς της σειράς LIFEBOOK S, η φόρτιση συσκευών μέσω της θύρας USB, επιτυγχάνεται και χωρίς τη λειτουργία του υπολογιστή. Η ασύρματη δικτύωσή τους γίνεται παντού με όλους τους εναλλακτικούς τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη ή τις δυνατότητες της περιοχής (Wireless LAN, Bluetooth, 3G/UMTS).  


“Με τους LIFEBOOK της σειράς Ε και S, η Fujitsu προκαλεί στην Ελλάδα ανατροπή στον πίνακα κατάταξης των φορητών υπολογιστών”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS στην Ελλάδα, κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος. “Είμαστε βέβαιοι ότι και η Ελληνική Αγορά θα αξιολογήσει τους νέους φορητούς που απευθύνονται στους πλέον απαιτητικούς χρήστες και θα τους αποδώσει τις αντίστοιχες βραβεύσεις, που ήδη οι αγορές της Ευρώπης έχουν απονείμει σε προϊόντα αυτών των σειρών LIFEBOOK”.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...