Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

H LG παρουσιάζει τη νέα σειρά LCD Hotel TV με οικολογικό χαρακτήρα, κορυφαίο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα εικόνας

H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και στην αγορά επίπεδων οθόνων, παρουσιάζει τη νέα γκάμα τηλεοράσεων LCD Hotel TV, η οποία περιλαμβάνει τις σειρές LH200H, LH250C, LH201C και LH301C. Οι τηλεοράσεις της νέας σειράς LG LCD Hotel TV διακρίνονται για τον καινοτόμο σχεδιασμό και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αποτελώντας την κατάλληλη λύση για την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία των επισκεπτών των ξενοδοχείων.
Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουν υψηλή ποιότητα ήχου και  εικόνας και παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης με μια πληθώρα συσκευών μέσω θύρας RJP, όπως για παράδειγμα με Η/Υ, βιντεοκάμερα, iPod και DVD player, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία για τους επισκέπτες.
Επιπλέον, χάρη στο ειδικό Hotel Remote controller, η εγκατάσταση πολλών συσκευών σε διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου γίνεται με άνεση και ευελιξία, προγραμματίζοντας και αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις στην πρώτη τηλεόραση, οι οποίες στη συνέχεια μεταδίδονται ασύρματα και «κλειδώνονται» σε όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις του ξενοδοχείου.
Παράλληλα, οι νέες LCD Hotel TV ενσωματώνουν τη μοναδική τεχνολογία “ECO Smart” της LG και μια σειρά πιστοποιήσεων και τεχνικών προδιαγραφών, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ειδικότερα, οι λειτουργίες Smart Energy, Static Power Saving και Energy Star 3.0, προσφέρουν μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%- σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις, ενώ χάρη στις προηγμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας και του συστήματος Διαχείρισης Ισχύος (Power Management), οι νέες LCD Hotel TV μειώνουν αισθητά τα λειτουργικά έξοδα και την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.
Οι νέες τηλεοράσεις της LG είναι εξαιρετικά φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς κατασκευάζονται από ειδικά μη εύφλεκτα υλικά (Fire Retardant) που μειώνουν το κίνδυνο πυρκαγιάς. Επίσης, η LG χρησιμοποιεί για την κατασκευή τους ασφαλέστερα υλικά που ανακυκλώνονται πιο εύκολα, ενισχύοντας έτσι τον οικολογικό χαρακτήρα της νέας σειράς τηλεοράσεων LG LCD Hotel TV.

Η ξενοδοχειακή και επαγγελματική αγορά βρίσκεται  στο επίκεντρο της ανάπτυξης  της LG, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης δυναμικής που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος κλάδος. Για το λόγο αυτό η εταιρεία παρουσιάζει συνεχώς ολοκληρωμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται στις σύνθετες ανάγκες της αγοράς, επιδιώκοντας την παρουσία της σε ολοένα και περισσότερους χώρους.
Οι τηλεοράσεις  LCD Hotel TV της LG με το εύχρηστο Ηotel Menu, συνδυάζουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με την αξεπέραστη ποιότητα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε ξενοδοχειακό ή επαγγελματικό χώρο και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...