Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ξέχασε το νέο iΡhone 4GS σε µπαρ!

Η ΑΡΡLΕ είναι γνωστή για τη µυστικοπάθεια µε την οποία περιβάλλει τα νέα της γκάτζετ. Λέγεται πως τα πρωτότυπα κλειδώνονται πίσω από ενισχυ µένες πόρτες ασφαλείας, οι κωδικοί ασφαλείας των οποί ων αλλάζουν κάθε λίγα λεπτά. Κάθε δυνατό µέτρο λαµβάνε ται ώστε το νέο γκάτζετ να κά νει την επίσηµη πρώτη του σε ένα άψογα οργανωµένο ιβέντ, µε πρωταγωνιστή φυσικά τον Στιβ Τζοµπς. Αυτή τη φορά, όµως, κάτι πήγε στραβά.
Ενας 27χρονος µηχανικός της Αpple, ο Γκρέι Πάουελ, ξέχασε το πρωτότυπο του iΡhone 4GS, της νέας γε νιάς του iΡhone που αναµέ νεται να κυκλοφορήσει αρ χές του καλοκαιριού, σε ένα µπαρ του Ρέντγκουντ Σίτι, στην Καλιφόρνια, όπου είχε πιει µε ρικές γερµανικές µπίρες. Το γκάτζετ, που φαινόταν σαν απλό iΡhone 3GS καθώς βρι σκόταν µέσα σε ειδική θήκη, βρήκε θαµώνας του µπαρ και για να µη µακρηγορούµε κα τέληξε αντί 5.000 δολαρίων στα χέρια των υπευθύνων της Gizmodo, µιας ιστοσελίδας που ειδικεύεται στα γκάτζετ µε έδρα τη Νέα Υόρκη.
Νέα χαρακτηριστικά
Η Gizmodo «έπαιξε» µαζί του για µια εβδοµάδα και τελικά, πεπεισµένη πως πρόκειται για τη νέα γενιά iΡhone, ανάρτη σε φωτογραφίες του από κά θε δυνατή γωνία και ανέλυσε µερικά από τα νέα χαρακτηρι στικά του: έχει πιο τετραγωνι σµένα άκρα και επίπεδη πλά τη από ένα υλικό σαν κεραµικό γυαλί που πιθανώς βελτιώνει τη λήψη. Εχει επίσης καλύτερη οθόνη, κάµερα στη µπροστι νή πλευρά για video-chat και η µπαταρία του µεγαλύτερη δι άρκεια ζωής. Οι δικηγόροι της Αpple ζήτησαν µε επιστολή την επιστροφή του πρωτοτύπου και η Gizmodo απάντησε «µε τά χαράς»… http://gizmodo.com/    

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...