Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Δυναμική η πορεία ανάπτυξης της Neurosoft

Τον στρατηγικό σχεδιασμό της για το έτος 2010 παρουσίασε σήμερα η Neurosoft, εταιρία ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογικών λύσεων που δραστηριοποιείται στους τομείς του αθλητικού στοιχηματισμού, του factoring και της επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence).

Η Neurosoft ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Αθήνα και σήμερα διατηρεί θυγατρικές εταιρίες στην Κύπρο και τη Ρουμανία και παρουσία σε Αλβανία, Σερβία και Βουλγαρία. Στα πλαίσια της πολυετούς επιτυχημένης πορείας της η Neurosoft έχει αναπτύξει σημαντική και μοναδική τεχνογνωσία σε μηχανές συναλλαγών και αλγορίθμους επιχειρηματικής ευφυΐας. Εφαρμόζοντας το πλάνο στρατηγικής της, η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων στους κλάδους όπου δραστηριοποιείται, ενώ συγχρόνως αξιοποιεί την τεχνογνωσία και το δίκτυο της πρόσφατα εξαγορασθείσας θυγατρικής της, Kestrel Information Systems.

Σύμφωνα με την Διοίκηση της Neurosoft, η εταιρία το επόμενο διάστημα στοχεύει στην αξιοποίηση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος και στην ισχυροποίηση της θέσης της στις αγορές του αθλητικού στοιχηματισμού και του factoring καθώς και σε συγκεκριμένες περιοχές του Business Intelligence. Στρατηγικά, η εταιρία θα επικεντρωθεί στους ακόλουθους άξονες:
  • Ενίσχυση της εξωστρέφειάς της και αξιοποίηση ευκαιριών
  • Γεωγραφική επέκταση των δραστηριοτήτων της
  • Συνέχιση επενδύσεων στον τομέα της έρευνας με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία θα έχουν σημαντική επίδραση στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της
 O κος N. Βασιλονικολιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Neurosoft ανέφερε σχετικά: «Η Neurosoft έχοντας κλείσει 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο της τεχνολογίας συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, υλοποιώντας μια δυναμική και ταυτόχρονα μεθοδική επιχειρησιακή στρατηγική. Η εξωστρέφεια, η γεωγραφική διεύρυνση των αγορών που απευθυνόμαστε και η ενίσχυση της τεχνολογικής υπεροχής των προϊόντων και λύσεων που προσφέρουμε αποτελούν προτεραιότητες της εταιρίας για το επόμενο διάστημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...