Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ηi-tech απιστίες

«Θέλω να σε ακούσω να φωνάζεις» είχε στείλει με SMS ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Ρεμπέκα Λουζ πριν από μερικά χρόνια, πέφτοντας μερικούς μήνες μετά στην παγίδα που ουσιαστικά είχε στήσει ο ίδιος στον εαυτό του. Η απιστία στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελεί extreme sport. Αυτό το ένιωσαν καλά στο πετσί τους προσφάτως ο Τάιγκερ Γουντς και ο Τζέσε Τζέιμς οι οποίοι είδαν τους -φαινομενικά ευτυχισμένους- γάμους τους να διαλύονται όταν ήρθαν στο φως τα πρόστυχα μηνύματα που έστελναν στις εκάστοτε ερωμένες τους. 

«Τα SMS είναι σήμερα αυτό που ήταν παλαιότερα το κραγιόν στον γιακά του πουκαμίσου», γράφουν εύστοχα οι «New York Times» αναφερόμενοι στις ενδείξεις που μπορεί να προδώσουν τους «techno-sexuals», όπως ονομάζονται οι λάτρεις των gadget και της περιπέτειας που επιχειρούν να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους μέσω Ιντερνετ ή κινητού τηλεφώνου. 
Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του London School of Economics, περίπου το ένα τέταρτο όλων των χρηστών κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιεί το κινητό του για να στείλει ερωτικά μηνύματα. O Τζέσε Τζέιμς πάντως το παράκανε, καθώς η Μπριγκίτε Νταγκέρ (φωτογράφος και στιλίστρια από το Λος Αντζελες) είχε αποθηκευμένα στο κινητό της 195 δικά του SMS με πρόστυχο περιεχόμενο στην πλειοψηφία τους. 

«Θέλω να σε χτυπήσω στο πρόσωπο, να σε μεταχειριστώ σαν βρόμικη πόρνη και να σου τραβήξω τα μαλλιά», έγραψε πάνω στην έξαψή του ο Γουντς στην πορνοστάρ ερωμένη του Τζόσλιν Τζέιμς, χωρίς να σκεφτεί ούτε στιγμή ότι η ψηφιακή τεχνολογία αφήνει πίσω της ίχνη που πάντα κάποιος ανακαλύπτει και δημοσιοποιεί. 

Με παρόμοιο τρόπο, άλλωστε, είχε αποκαλυφτεί και η απιστία του Αμερικανού κυβερνήτη Μαρκ Σάνφορντ με τη Μαρία Μπελέν Τσάπερ. «Η καρδιά μου φωνάζει εσένα, τη φωνή σου, το κορμί σου, την αίσθηση των χειλιών σου και των δακτύλων σου» της έγραφε χαρακτηριστικά στα μηνύματά του, τα οποία στη συνέχεια τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...