Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η απάντηση της Dell στο iPhone και το iPad (;)


Την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή, η Dell λάνσαρε σε Αγγλία και Αμερική ένα νέο της προϊόν, το Dell Streak το οποίο βρίσκεται σε περίοδο αναζήτησης… προσωπικότητας.

Σύμφωνα με την Dell, το Streak είναι το νέο της tablet, με οθόνη αφής όμως 5 ιντσών, σαφώς μικρότερο από τα ήδη υπάρχοντα tablets καθώς και αυτά που έρχονται.

Από την άλλη όμως η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μπορούν να το κατάξουν στην κατηγορία των smartphones με πολύ μεγάλη οθόνη. 

Μάλιστα η συγκεκριμένη οθόνη περιέχει μία ουσία που μειώνει τις πιθανότητες να γρατζουνιστεί.

Από τη μεριά της η Dell όμως δηλώνει ότι το Streak είναι ικανό να τα βάλει και με το iPhone καθώς και με το iPad!

Το Streak «τρέχει» με –τι άλλο- το λογισμικό της Google, το Android, διαθέτει κάμερα 5 megapixel με LED φλας ενώ άλλη μία κάμερα υπάρχει στο μπροστινό μέρος, δίνοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης βίντεοκλήσεων η οποία όμως ακόμα δεν είναι διαθέσιμη γιατί η Android δεν έχει λανσάρει προγράμματα τα οποία να μπορούν να τις υποστηρίζουν.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο Dell Streak είναι το hardware του καθώς ο 1GB Snapdragon επεξεργαστής τον οποίο έχει φέρει στα μέτρα της η Dell κάνει το Streak να «πετάει» από άποψη ταχύτητας! 

Τον Snapdragon επεξεργαστή των συναντάμε και σε άλλα smartphones όπως το HTC Desire της Google και το νέο HTC EVO 4G.

Διαθέτει επίσης ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα εύρεσης και σύνδεσης με wi-fi και bluetooth ενώ θα έχει προεγκατεστημένα το Facebook, το Twitter και το πρόγραμμα GPS της Android turn by turn το οποίο πηγαίνει την πλοήγηση ένα επίπεδο παραπάνω.

Οι άνθρωποι της Dell δήλωναν ότι το Streak μπορεί να κοντράρει στα ίσια iPhone και iPad πριν το χθεσινό συνέδριο της Apple. Άραγε σήμερα έχουν αλλάξει άποψη…;

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...