Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Άμεση και εύκολη η ανανέωση χρόνου ομιλίας της Q card

- Ανανέωση χρόνου ομιλίας σε όλα τα καταστήματα WIND με κέρδος το φόρο κινητής τηλεφωνίας 12%
- Ανανέωση χρόνου ομιλίας και ενημέρωση υπολοίπου δωρεάν μέσω SMS σε Ελλάδα και εξωτερικό
Χωρίς κωδικούς και κάρτες μπορούν τώρα εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους οι συνδρομητές της Q Card στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα η Q  card προσφέρει πλέον τη δυνατότητα να ανανεώνουν με δωρεάν SMS ακόμα και όταν βρίσκονται στο εξωτερικό.
Οι χρήστες καρτοκινητής Q μπορούν να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους εύκολα και άμεσα σε ένα κατάστημα WIND επιλέγοντας ποσό ανανέωσης από 1€ έως και 50€. Ειδικά για ανανεώσεις άνω των 20€ που πραγματοποιούνται σε κατάστημα, οι συνδρομητές κερδίζουν ως δώρο το φόρο κινητής τηλεφωνίας (12%).
Επίσης, μέσω δωρεάν SMS οι συνδρομητές Q μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους αλλά και να ενημερώνονται για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους εντελώς δωρεάν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στέλνοντας τον 16-ψήφιο κωδικό της κάρτας ανανέωσης στο 1223 μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους, ενώ με κενό μήνυμα στο 1225 μπορούν να μαθαίνουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.
Παράλληλα, η Q card συνεχίζει να προσφέρει τις φθηνότερες κλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μόνο με 1€ και χωρίς κάρτα ανανέωσης, οι συνδρομητές της Q card, έχουν στη διάθεση τους 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 SMS προς όλη τη WIND και όλη την Q card -καρτοκινητή και συμβόλαια- και 100 ΜΒ internet, με μία κλήση στο 12200 ή αποστολή SMS με τη λέξη «1500» στο 12200, έως και 4 φορές κάθε μήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 211 999 3000 (όλο το 24ωρο) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.myQ.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...