Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

HTC: Πλησιάζουν τις 1.000 οι συμμετοχές στον διαγωνισμό GRAND - HTC Greek AndroidTMDevelopers Challenge

Αθήνα  – Ολοκληρώθηκε η περίοδος των εγγραφών στον πρωτοποριακό Διαγωνισμό Ανάπτυξης  AndroidTM Εφαρμογών  GRANDHTC Greek AndroidTM  Developers Challenge–  htccompetition.com, την 1η Αυγούστου με τις συμμετοχές να ανέρχονται περίπου στις 1.000.  
Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενημέρωση και εμπλοκή των νέων με την AndroidTMπλατφόρμα, η ενίσχυση της αγοράς των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα που βασίζονται στην τεχνολογία AndroidTM, καθώς και η ανάδειξη της τεχνογνωσίας που κατέχει η κοινότητα του ανοικτού λογισμικού παγκοσμίως. 

Οι συμμετέχοντες  μπορούν πλέον να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω τέσσερις κατηγορίες: «Ψυχαγωγία», «Νέα & Καιρός», «Brains & Puzzles» και «Αθλητικά». Στην κάθε κατηγορία θα αναδειχθούν έως και 3 νικητές (στο σύνολο έως και 12 νικητές), που θα επιλεγούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού. Τα βραβεία είναι τα εξής: €2.000, €1.300 και €700 για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.  
Αξίζει τέλος  να αναφερθεί ότι παράλληλα η  HTC κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά τις νέες AndroidTM συσκευές, HTC Desire & HTC Legend και το νέο HTC Wildfire, ανατρέποντας τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HTC Desire, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση:http://www.htc.com/gr/product/desire/overview.html και για το HTC Legend τη διεύθυνση:http://www.htc.com/gr/product/legend/overview.html. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το HTC Wildfire βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.htc.com/gr/product/wildfire/overview.html  
Υποστηρικτές του διαγωνισμού είναι το περιοδικό Κινητή Τηλεφωνία, η free press Athens Voice, η έκδοση University Press και το MAD TV. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...