Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

H htc ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ HTC Desire HDä ΚΑΙ HTC Desire Zä

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει τη βελτιωμένη φιλοσοφία σχεδιασμού HTC Sense, η οποία ενσωματώνεται στα δύο νέα της Android smartphones, HTC Desire HDTM και HTC Desire ZTM.  Η νέα εμπειρία HTC Sense™ συνεχίζει να επικεντρώνεται στον πελάτη, τοποθετώντας τους ανθρώπους στο επίκεντρο και καθιστώντας τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών, φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης τους. Το HTC Sense εισάγει σημαντικές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται μια σειρά από δωρεάν συνδεδεμένες υπηρεσίες, με την ονομασία HTCSense.com, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης των κινητών τηλεφώνων της HTC. 
«Είμαστε  ενθουσιασμένοι που μεταφέρουμε  την εμπειρία χρήσης HTC Sense σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με την εισαγωγή μιας σειράς συνδεδεμένων υπηρεσιών που αποκαλούμε HTCSense.com», αναφέρει ο Peter Chou, chief executive officer της HTC Corporation και συμπληρώνει: «Οι πελάτες μας θα εκτιμήσουν την νέα μας ολιστική προσέγγιση, που στόχο έχει να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης των συσκευών HTC. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της, μέσα από την αγοραστική ανταπόκριση του κόσμου και μας ωθεί στη συνεχή δημιουργία καινοτόμων smartphones όπως τα HTC Desire HD και HTC Desire Z». 
«Ως ένας από  τους βασικούς συνεργάτες του Android και του εμπορικού σήματος των smartphones, η ΗΤC συνεχίζει να προσδίδει καινοτομία στην πλατφόρμα», δήλωσε ο Andy Rubin, Αντιπρόεδρος engineering της Google. «Το Android αφορά τη δύναμη της επιλογής και οι νέες συσκευές HTC smartphones συνεχίζουν να προσφέρουν στους πελάτες δυνατές επιλογές και ευελιξία.»  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...