Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαγορά της ProHoster.gr από την TopHost.gr


Στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης της TopHost.gr, η εξαγορά της Prohoster (http://www.prohoster.gr ) αποτελεί το πρώτο βήμα στην προσπάθεια για ανάδειξη της, στην κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών hosting services, στην Ελλάδα.

Η ProHoster είναι μια εταιρία η οποία αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες hosting σε Ευρωπαϊκό Datacenter, σε περιβάλλον διαχείρισης Cpanel. Αυτή η εξαγορά φέρνει κοντά μία ανερχόμενη εταιρία hosting, με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το οργανωμένο τεχνικό Τμήμα Υποστήριξης της TopHost.gr, μιας από τις δυναμικότερες εταιρίες Web Hosting στην Ελλάδα.

“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την εξαγορά της ProHoster, η οποία αποτελεί το πρώτο βήμα της στρατηγικής εξαγορών που ακολουθεί η TopHost”, αναφέρει ο Διευθυντής της εταιρίας. "Ακούσαμε τα αιτήματα πολλών πελατών μας, για υπηρεσίες web hosting με περιβάλλον διαχείρισης CPanel. Πρωταρχικός στόχος της TopHost είναι καθημερινά και μέσα από συνεργασίες, να προωθούμε πάνω απ’ όλα τη δημιουργία μακροχρόνιων και αμοιβαίων σχέσεων με τους πελάτες μας, για το λόγο αυτό επιλέγουμε και έχουμε αφοσιωθεί στο Extreme Support της TopHost, το οποίο και θα υιοθετηθεί ως διαδικασία αλλά πάνω απ’ όλα ως φιλοσοφία από κάθε νέο μέλος της εταιρικής μας οικογένειας.”

H ProHoster θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα, με τα πακέτα υπηρεσιών που ήδη παρέχει, εξυπηρετώντας υπάρχοντες και νέους πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...