Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο παλμός της αγοράς στο 12ο Συνέδριο Info-ComWorld

Ο παλμός της αγοράς ηλεκτρονικών επικοινωνιών, η οποία επιχειρεί να βρει διεξόδους από την κρίση και να επανέλθει στην αναπτυξιακή της πορεία, «ακούστηκε» και φέτος στο 12ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-ComWorld (www.info-com.gr), που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Οι σημαντικοί ομιλητές-ηγέτες της αγοράς, σε συνδυασμό με τις εξαγγελίες των θεσμικών και πολιτικών παραγόντων καθήλωσαν και φέτος το κοινό του Συνεδρίου που ξεπέρασε για μια ακόμα χρονιά τους 2300 συνέδρους.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σπύρος Βούγιας, διαπίστωσε ότι έχει παρατηρηθεί μια καθυστέρηση στην πορεία υλοποίησης του έργου Οπτική Ίνα στο Σπίτι (FTTH), την οποία όμως, απέδωσε στη διασφάλιση της βιωσιμότητάς του, προκειμένου να καταστεί ελκυστικό για τους επενδυτές. Στο πεδίο της ψηφιακής τηλεόρασης, επεσήμανε ότι το Υπουργείο σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων δρομολογεί τον ορισμό τεχνικο-οικονομικού συμβούλου για την αποτίμησή του φάσματος, με γνώμονα πάντοτε την βέλτιστη αξιοποίησή του.

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής ΝΔ και πρώην Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης επέκρινε τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου για αυτή την καθυστέρηση στο έργο του FTTH, τονίζοντας ότι σε θέματα στρατηγικής στο πεδίο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καλό θα είναι να υπάρχει μια συνέχεια.   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...