Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

O Epson Stylus Pro 4900 κατέκτησε το βραβείο Photokina STAR

The Epson LogoImage via Wikipedia
Νέο προϊόν βραβεύεται μόλις τρεις ημέρες μετά την παρουσίασή του

Η Epson® κατέκτησε το βραβείο Photokina STAR για τον Epson Stylus Pro 4900, μόλις τρεις ημέρες μετά από την παρουσίασή του στην Photokina στην Κολονία. Ο εκτυπωτής 17 ιντσών έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προσφέρει την ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης για εμπορικές φωτογραφίες, δοκίμια και αναπαραγωγές έργων τέχνης.

Η επιτροπή αξιολόγησης του Photokina STAR εντυπωσιάστηκε από τον κομψό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή του εκτυπωτή. Ο Roland Franken, chief editor, digit!, σχολίασε: “Αν και πρόκειται για εκτυπωτή studio, είναι πολύ μικρότερος σε μέγεθος και ελαφρύτερος από άλλους εκτυπωτές που προσφέρουν παρόμοια παραγωγικότητα και ποιότητα εκτύπωσης. Ο Epson Stylus Pro 4900 αποτελεί ένα μικρό εκτυπωτή με γκάμα χρωμάτων που καλύπτει το 98% των χρωμάτων PANTONE®1 για ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης διαστάσεων μέχρι Α2 και είναι ιδανικός για επαγγελματικά studio και επαγγελματίες φωτογράφους.”

Τα βραβεία Photokina STAR παρέχονται σε προϊόντα με ξεχωριστή καινοτομία και πρωτοποριακή τεχνολογία και σε κάθε έκθεση επιλέγονται τα καλύτερα για να λάβουν αυτή τη διάκριση κύρους.

Ο Marco van Niekerk, senior product manager LFP, Epson Europe σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που κατακτήσαμε ένα βραβείο Photokina STAR στη φετινή διοργάνωση. Το βραβείο αυτό αποδεικνύει την ευελιξία και παραγωγικότητα του Epson Stylus Pro 4900 καθώς και την ικανότητα να προσφέρει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μια ευρεία γκάμα μέσων με πάχος που φτάνει το 1.5 χιλιοστό, σε συνδυασμό με χαμηλό κόστος χρήσης.”

Κύρια Χαρακτηριστικά
11-χρωμο σετ μελανιών UltraChrome HDR
98% κάλυψη PANTONE
Αξιόπιστη κεφαλή εκτύπωσης Advanced-TFP
Ταχύτητα εκτύπωσης 30m²/ώρα
Μπροστινή θήκη τροφοδοσίας χαρτιού μεγάλης χωρητικότητας
Μεγάλης χωρητικότητας δοχεία μελάνης 200ml
Προαιρετικός SpectroProofer
Αυτόματη εναλλαγή μεταξύ ρολού χαρτιού και φύλλων χαρτιού
Αυτόματη εναλλαγή μεταξύ φωτογραφικού και ματ μαύρου μελανιού που είναι ήδη τοποθετημένα
Πιστοποίηση ENERGY STAR
Επιλογή στην τροφοδοσία χαρτιπύ – κασέτα, τοποθέτηση χαρτιού πάνω και μπροστά, ρολό
Δυνατότητα εκτύπωσης σε μέσα πάχους μέχρι 1.5 χιλιοστών
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...