Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

7.000 προϊόντα, ιδέες, συμβουλές και ολοκληρωμένες λύσεις στο νέο website της Praktiker

Με το νέο ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντων & συμβουλών www.mypraktiker.gr, η Praktiker εμπλουτίζει τη διαδικτυακή παρουσία της.

To νέο website της Praktiker χαρακτηρίζεται από πλούσιο περιεχόμενο, συνεχώς αυξανόμενη παρουσία προϊόντων και ευκολία στην πλοήγηση. Σε συνδυασμό με τις έξυπνες και δημιουργικές ιδέες και συμβουλές για μια ποικιλία θεμάτων, που αφορούν τόσο απλές κατασκευές όσο και τη διαμόρφωση χώρων και κήπων, στοχεύει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο των κατασκευών, της διακόσμησης, του κήπου και του ελεύθερου χρόνου.

Όπως σημειώνει και η CRM & Digital Marketing Manager της Praktiker Hellas κ. Πάολα Πεσσάρη, «Στην Praktiker Hellas συνεχώς εξελισσόμαστε και αναζητούμε λύσεις για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με το νέο website θέτουμε στην υπηρεσία των καταναλωτών, ένα εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης των προϊόντων μας και μια διαρκώς ανανεωμένη ‘δεξαμενή’ ιδεών για όσους ακολουθούν την DYI φιλοσοφία και όχι μόνο. Δεσμευόμαστε να εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε συνεχώς».

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να δημιουργούν λίστες αγορών, να ενημερώνονται για τα νέα, τις υπηρεσίες και τα προγράμματα της εταιρείας καθώς και να λαμβάνουν συμβουλές και ιδέες. Παράλληλα, με την εγγραφή τους στο newsletter, εξασφαλίζουν άμεση ενημέρωση για τα νέα της εταιρείας και τις νέες προσφορές. Ενώ, με την εγγραφή τους ως μέλη, έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν στο λογαριασμό τους τα αγαπημένα τους προϊόντα ή/και συμβουλές για το σπίτι τους καθώς και να προωθούν τη λίστα προϊόντων τους για προσωπική εξυπηρέτηση από το κατάστημα της επιλογής τους.

Επισκεφθείτε το νέο site της Praktiker Hellas στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mypraktiker.gr και ανακαλύψτε τις δυνατότητες που προσφέρει για έξυπνες αγορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...