Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η Lenovo πρωτοπορεί με τους νέους φορητούς υπολογιστές πολυμέσων, σε μέγεθος Netbook!

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοίνωσε το νέο μέλος που ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια ThinkPad. Πρόκειται για το ThinkPad Edge, 11 ιντσών, το μικρότερο κι ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή της κατηγορίας,  που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών- μεσαίων επιχειρήσεων, συνδυάζοντας τις επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς  στις εφαρμογές, σε ένα μικρό PC. 


«Όπως οι μεγάλες  επιχειρήσεις, έτσι και οι μικρές έχουν  ανάγκη από laptop που συνδυάζουν απόδοση, εφαρμογές και μοναδικό στυλ, σε προσιτή τιμή», αναφέρει ο Dilip Bhatia, Vice President, ThinkPad Marketing, Lenovo. «Αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας του ThinkPad Edge, 11 ιντσών, που διατίθεται με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές - 3G και WiMax - οι οποίοι δίνουν την δυνατότητα πιο εύκολης συνδεσιμότητας παντού. Ταυτόχρονα, το νέο ThinkPad Edge, 11 ιντσών, περιλαμβάνει επιπλέον εφαρμογές, αποκλειστικά για επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα την χαμηλής ευαισθησίας webcamera.»    

Ελαφρύ  σε Βάρος και Μέγεθος, αλλά όχι σε Στυλ και Εφαρμογές

Περίπου στο  μέγεθος χαρτόδετου βιβλίου, το ThinkPad Edge, 11 ιντσών, έχει βάρος λιγότερο από 1,51 κιλό και πάχος 2,5 εκατοστά, κάτι που το καθιστά ελαφρύτερο ακόμα και από μία τσάντα. Η οθόνη 11.6 ιντσών προσφέρει στους χρήστες άνεση χώρου προκειμένου να δουλέψουν αρχεία office, παρουσιάσεις ή ακόμα να συνδεθούν στην τηλεόραση και να παρακολουθήσουν ταινίες υψηλής ευκρίνειας μέσω της πρόσβασης HDMI. Παράλληλα, το σύγχρονο στυλ και πλήρες μέγεθος του πληκτρολογίου συμβάλουν στη διευκόλυνση του χρήστη κατά τη διάρκεια εργασίας του, ενώ πλέον δεν είναι απαραίτητο να αγχώνεται σε περίπτωση που του χυθεί καφές, αφού το πληκτρολόγιο είναι spill-proof.
 
Ένας  εξαιρετικά δυνατός  εκτελεστής

Το ThinkPad Edge, 11 ιντσών, δίνει την δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή Intel Core ή AMD Vision Pro Athlon, διευκολύνοντας την εργασία με πολλά αρχεία. Οι χρήστες, πλέον, μπορούν να δουλέψουν πάνω από 7 ώρες, όπου επιθυμούν, λόγω της εκτενούς διάρκειας ζωής της μπαταρίας2 , χρησιμοποιώντας WiFi ή roam 3G ή 4G/WiMAX με Qualcomm Gobi τεχνολογία.
Εξοπλισμένο με επιλογές του λειτουργικού της  έκδοσης business class windows 7, μόνο τα PC της Lenovo έρχονται με Εnhanced Experience για τα Windows 7, με την ειδική σειρά για επιχειρήσεις, δίνοντας, έτσι, την δυνατότητα να ανοίγουν αισθητά πιο σύντομα, σε αντίθεση με άλλα. Παράλληλα, οι τρεις προσβάσεις USB και η κάρτα 4-σε-1 media reader, καθιστούν την συνδεσιμότητα, την φόρτιση και την ανάγνωση αρχείων πολύ απλές διαδικασίες.
 
Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το ThinkPad Edge, 11 ιντσών είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω των διανομέων της Lenovo.  Διατίθεται σε 3 χρώματα: Μαύρο Glossy, Μαύρο Smooth και Heatwave Κόκκινο. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...