Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της μοναδικής κονσόλας NINTENDO 3DS™ στο Public!

Nintendo 3DSImage via WikipediaΠιστά στη δέσμευση τους για την προβολή & προώθηση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας, το κατάστημα Public (www.public.gr) στο Σύνταγμα σε συνεργασία με την Νintendo διοργάνωσαν την πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της πολυαναμενόμενης κονσόλας Nintendo 3DS ™, 2 μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της στην παγκόσμια αγορά.

Το Νintendο 3DS™ φέρνει μια νέα διάσταση στην ψυχαγωγία προσφέροντας 3D εικόνα χωρίς τη χρήση γυαλιών καθώς η πάνω οθόνη της συσκευής επιτρέπει τρισδιάστατη απεικόνιση οπού οι χαρακτήρες και τα αντικείμενα έχουν πραγματικό βάθος!

Επιπλέον, το σύστημα Nintendo 3DS™ παρέχει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης (motion sensor) και γυροσκόπιο (gyro sensor) και έτσι μπορεί να αντιδρά στην κίνηση και την κλίση του συστήματος. Ακόμη, διαθέτει συναρπαστικά εργαλεία που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών Nintendo 3DS™, προσφέροντας στους gamers ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με μια σειρά από συναρπαστικά παιχνίδια, προσαρμοσμένα ειδικά στην συγκεκριμένη κονσόλα, υπόσχονται να αλλάξουν τον κόσμο των video games Και…για όσους δεν θέλουν να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους 2D κασέτες, το Nintendo 3DS™ μπορεί να παίξει και παιχνίδια με κανονικά 2D γραφικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αντανακλά την βαρύτητα που δίνει η αλυσίδα καταστημάτων Public (www.public.gr) στον τομέα του gaming, η οποία αποδεικνύεται και από μία σειρά καινοτομιών που έχει εφαρμόσει. Συγκεκριμένα στα καταστήματα Public μπορεί κανείς να βρει τους μεγαλύτερους χώρους με διαδραστικές ζώνες και να απολαύσει παιχνίδι σε όλες τις σύγχρονες κονσόλες. Παράλληλα, η διαρκώς ανανεωμένη λίστα που περιέχει περισσότερους από 2.500 τίτλους software και τουλάχιστον 300 επιλογές σε accessories έχουν συντελέσει στα πολύ υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας.

…Σκέφτεσαι ατέλειωτο gaming; Σκέψου Public!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...