Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Πολύ μεγάλη η ζήτηση για τον ‘Κυνόδοντα’ στα Public!

Τα Public επιβραβεύουν την ελληνική υποψηφιότητα και δίνουν την ευκαιρία στους σινεφίλ να την κάνουν δική τους στην μοναδική τιμή των €9,99.

Ακολουθώντας πιστά τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα του πολιτισμού και επιβραβεύοντας τις ελληνικές πολιτιστικές ενέργειες που λαμβάνουν διεθνής αναγνώριση, τα Public προσφέρουν στους καταναλωτές τους την ιδιαίτερα δημοφιλή ταινία ‘Κυνόδοντας’ στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν το ελληνικό αριστούργημα στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Με αυτό τον τρόπο τα Public επιβραβεύουν την ελληνική υποψηφιότητα και δίνουν την ευκαιρία στους σινεφίλ καταναλωτές να την κάνουν δική τους στην μοναδική τιμή των €9,99. Η σοβαρή διαφοροποίηση της τιμής έχει ως στόχο να μπορεί ο καθένας να εμπλουτίσει την ταινιοθήκη του με μια ταινία μεγάλης συλλεκτικής αξίας, που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

H ταινία ‘Κυνόδοντας’ του Γιώργου Λάνθιμου είναι υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και είναι η πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια που μια ελληνική παραγωγή ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Η ταινία, η οποία έχει ήδη σημειώσει λαμπρή επιτυχία, αποσπώντας πολλαπλά ευρωπαϊκά βραβεία, παρουσιάζει τις «παράξενες» σχέσεις που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας και θέτει βασικά ερωτήματα με τα οποία μπορεί ο καθένας μας να ταυτιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λάνθιμος συμμετείχε στο 1ο Public Film Festival ως βασικό μέλος της κριτικής επιτροπής.

Τα Public εύχονται στο Γιώργο Λάνθιμο καλή επιτυχία!
Σκέφτεσαι ταινίες ? Σκέψου Public!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...