Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκινήστε το παιχνίδι με το Resistance®3!

Logo from Sony Computer EntertainmentImage via WikipediaΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) προσφέρει στους ανά τον κόσμο λάτρεις του PlayStation την ευκαιρία να κερδίσουν την αθανασία στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών χάρη σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2011, το Resistance®3 για PlayStation®3 (PS3™). Μέσω ενός μοναδικού διαγωνισμού που ξεκίνησε στις 08/02/11, δύο τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία εμφανιστούν στο παιχνίδι, ως επιζήσαντες της επικής μάχης της ανθρωπότητας εναντίον των Chimera, ενώ η εισβολή στη ρημαγμένη από τον πόλεμο Γη συνεχίζεται…

Όχι μόνο θα γίνετε κομμάτι του θρυλικού παιχνιδιού, αλλά, επιπλέον, θα κερδίσετε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου θα περάσετε μια μέρα με την ομάδα ανάπτυξης του Resistance®3. Ετοιμαστείτε για τις κάμερες, καθώς θα υποβληθείτε σε πλήρη σάρωση κεφαλής 3D, πράγμα που σημαίνει ότι όλα σας τα χαρακτηριστικά θα αποτυπωθούν και θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα της Insomniac για τη δημιουργία του ταλαιπωρημένου από τις μάχες ψηφιακού σωσία σας.

Μόλις ο προσωπικός σας χαρακτήρας επιζήσαντα τελειοποιηθεί και αποτυπωθεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Resistance®3 και να ρίξετε μια ματιά στο παιχνίδι πριν από οποιονδήποτε άλλο. Όχι μόνο θα κατακτήσετε μια θέση στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, αλλά η δημοτικότητά σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, καθώς σε αυτή τη μοναδική εμπειρία της Καλιφόρνιας θα έχετε μαζί σας και έναν φίλο σας!

Για να διεκδικήσετε το έπαθλο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://eu.playstation.com/resistance3competition και στείλτε μια φωτογραφία σας, στην οποία θα πρέπει να απεικονίζεστε σαν να έχετε συμμετάσχει ο ίδιος σε μια μάχη του Resistance® ή σαν να έχετε μόλις καταφέρει να βγείτε «ζωντανοί» από μια τέτοια μάχη! Όσο πιο περίτεχνα στημένη η φωτογραφία σας, τόσο το καλύτερο! Επίσης, συνοδευτικά με τη φωτογραφία σας θα πρέπει να εξηγείτε γιατί πιστεύετε ότι αξίζετε να είστε ένας από τους επιζήσαντες του Resistance®. Δέκα επιλεγμένοι φιναλίστ θα δουν τις συμμετοχές τους να παρουσιάζονται σε όλη την Ευρώπη μέσω του PlayStation Blog, ενώ στη συνέχεια εκπρόσωποι της Insomniac Games θα επιλέξουν τους δύο νικητές. Θα πρέπει όμως να βιαστείτε, καθώς ο διαγωνισμός λήγει στις 08/03/11. Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://eu.playstation.com/resistance3competition.

Γίνετε μέλος της αντίστασης με έναν νέο ήρωα, τον Joseph Capelli και ακολουθήστε τον στην πορεία του, καθώς αγωνίζεται να επιβιώσει σε μια ερημωμένη και ζοφερή Γη, κατεστραμμένη από την εισβολή των Chimera, με την κυκλοφορία του Resistance®3 αργότερα μέσα σε αυτή τη χρονιά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://eu.playstation.com/.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...