Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Περιμένοντας στην ουρά για το iPad 2

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα κυκλοφορίας του iPad 2 στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι ουρές για την απόκτηση της συσκευής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν ήδη ξεκινήσει. 
 Σε μία από αυτές, έξω από το Apple Store στην περίφημη Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, βρίσκεται και ο Άγγελος Σφακιανάκης, απεσταλμένος του www.digitallife.gr
 Ο Άγγελος ταξίδεψε από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη με ένα και μοναδικό σκοπό, να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα αποκτήσει το iPad 2 και να το φέρει πίσω στη χώρα μας. Όπως δηλώνει ο ίδιος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 19η θέση της ουράς και περιμένει υπομονετικά να περάσουν οι ώρες, συζητώντας με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν στηθεί και περιμένουν κάτω από όχι και τόσο καλές καιρικές συνθήκες, καθώς τις τελευταίες ώρες στη Νέα Υόρκη βρέχει συνέχεια. 
Πρώτη στην ουρά ήταν για ώρες η Amanda Foote, ένα 20χρονο κορίτσι που σπουδάζει Media στο Μπρούκλιν. Πήγε εκεί για να καταφέρει να πουλήσει τη θέση της και μάλιστα έβαλε και σχετική αγγελία ζητώντας 800 δολάρια. 
Τελικά τα κατάφερε, κερδίζοντας 900! Όπως δήλωσε, με τα χρήματα αυτά, θα πάει να δει τους γονείς της στη Florida και ίσως καταφέρει να παρακολουθήσει και μία συναυλία της Lady Gaga. Δεύτερος και τρίτος στη σειρά δύο ξαδέλφια από το Brooklyn, ο Brian Ceballo και ο Joseph Cruz, 17 χρονών και οι δύο, οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί των προϊόντων της αμερικανικής εταιρείας. 
Η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα στις 17:00 ώρα Νέας Υόρκης (00:00 ώρα Αθήνας).
ΦΩΤΟ: Ο Άγγελος με την Amanda Foote, φοιτήτρια από το Brooklyn της Νέας Υόρκης, που στήθηκε στην ουρά με έναν και μοναδικό σκοπό, να πουλήσει τη θέση της. Και τελικά τα κατάφερε!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...