Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η HTC, η Βίσση και ο... Σισέ!

Η HTC, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της χορηγίας της στον Παναθηναϊκό, στήριξε την προσπάθεια του Ερασιτέχνη ΠΑΟ και πραγματοποίησε τη συναυλία της Άννας Βίσση, στο ΟΑΚΑ.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν οπαδοί της αγαπημένης τους ομάδας, καθώς και παίκτες του Παναθηναϊκού, από την ποδοσφαιρική ομάδα και από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ ήταν σύσσωμη, προκειμένου να στηρίξει τη σημαντική προσπάθεια.

Επιπρόσθετα, η HTC έδωσε την ευκαιρία σε τυχερούς ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera FM, να παρακολουθήσουν τη συναυλία, αλλά και να γνωρίσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια από κοντά.

Η HTC βρίσκεται στο κέντρο της καινοτομίας και επιτυγχάνει, μέσω της μεγάλης χορηγίας αυτής, να εδραιώσει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά, αλλά και να συνδέσει ακόμη περισσότερο το όνομά της με τον αθλητισμό και τις σημαντικές προσπάθειες στήριξής του.

Παράλληλα, η HTC ανακοινώνει ότι το HTC Desire S, ο διάδοχος του δημοφιλούς και βραβευμένου HTC Desire, είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 11 Απριλίου. Το Desire S συνδυάζει τον εντυπωσιακό σχεδιασμό με τις υψηλές επιδόσεις και τη λειτουργικότητα, θυμίζοντας γλυπτό κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου με ανεπανάληπτη αίσθηση και στιβαρότητα.

Τα έσοδα από την προπώληση θα διατεθούν για τη ενίσχυση του Ερασιτέχνη, καθώς και για την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, “Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής”, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...