Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αργεί το NGP, λόγω του σεισμού

LOS ANGELES, CA - JUNE 02:  Jack Tretton, Pres...Image by Getty Images via @daylifeΗ πρόσφατη καταστροφή από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία θα οδηγήσει μερικούς μήνες πίσω την κυκλοφορία του NGP, σύμφωνα με τον Jack Tretton (φωτό) της Sony.

Όπως μας ενημερώνει το enternity.gr, , ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment America, μιλώντας στο Bloomberg, δήλωσε πως ένα μεγάλο μέρος των εργοστασίων παραγωγής της εταιρίας έχει κλείσει για επισκευές, ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να υπάρχει πρόβλημα με τα αποθέματα ορισμένων parts του νέου φορητού.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι η καθυστέρηση του NGP θα δώσει στους developers που «χτυπήθηκαν» από το σεισμό την ευκαιρία να εργαστούν περισσότερο στους τίτλους τους. «Ίσως καταφέρουμε να προσφέρουμε το νέο φορητό μόνο σε μία αγορά εντός του τρέχοντος έτους», δήλωσε χαρακτηριστικά, ονοματίζοντας κατά πάσα πιθανότητα αυτή της Ιαπωνίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τον Ιανουάριο είχε δηλώσει πως «είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε τα κομμάτια που χρειαζόμαστε για να λανσάρουμε ταυτόχρονα το σύστημα σε όλες τις αγορές». Αναμένουμε κάθε νεότερη εξέλιξη και θα σας τη μεταφέρουμε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...