Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Περνάς από τα WIND και... φεύγεις ταξίδια !

Χωρίς καμία προϋπόθεση αγοράς οι επισκέπτες των καταστημάτων WIND συμμετέχουν σε κλήρωση για 3 ήμερο ταξίδι για 2 άτομα σε Ελλάδα ή εξωτερικό

Νέες ανοιξιάτικες προσφορές και δώρα για όλους, σε όλες τις υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & Internet, προσφέρουν τα καταστήματα WIND ως τις 07.05.2011.

Ενδεικτικά, με κάθε νέο συμβόλαιο WIND To All 150 και άνω, με Δωρεάν Χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και λογαριασμό χωρίς εκπλήξεις, και επιλέγοντας συσκευή από μια ευρεία γκάμα, οι καταναλωτές κερδίζουν αυτόματα ταξίδι 3 ημερών για 2 άτομα στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ή δωροεπιταγές καυσίμων ή δωρεάν επιπλέον κινητό.

Για τους επαγγελματίες, που θα πραγματοποιήσουν συνδέσεις στα εταιρικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας WIND Business, τα καταστήματα WIND προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ το ZTE Light Tablet PC αξίας 349€ για πρόσβαση στο Internet από όπου κι αν βρίσκονται.

Παράλληλα τα καταστήματα WIND αυτή την περίοδο διαθέτουν μοναδικές προσφορές και για σύνδεση στο δίκτυο Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet της WIND και για αγορές σε αξεσουάρ κινητών και σε ασύρματα τηλέφωνα.

Επιπλέον όλοι οι επισκέπτες των καταστημάτων WIND μπορούν να κερδίσουν 3ημερο ταξίδι για 2 άτομα, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς, συμπληρώνοντας απλώς το ειδικό κουπόνι συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...