Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τα laptop Lenovo ThinkPad έρχονται με νέες επιδόσεις και τεχνολογίες φορητότητας

Η Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοινώνει τη διάθεση 6 νέων ThinkPad laptops –T420s, T420, T520, L420, L520 και W520 – τα οποία μεγιστοποιούν την ισχύ και τις επιδόσεις, εξασφαλίζοντας υψηλότερο επίπεδο φορητότητας και παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες. Το ThinkPad T420s που αποτελεί ένα ultra-thin και πολύ ελαφρύ laptop σπάει τα δεσμά της ταχύτητας, ενώ είναι το 1ο που πέτυχε να λάβει την πιστοποίηση UL Environment Gold. Παράλληλα, το W520 διπλασιάζει τις επιδόσεις με σχεδιασμό για εύκολη φορητότητα, ενώ η σειρά L προσφέρει προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, καθώς προσφέρεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή και συνδυάζει την αξιοπιστία με τις υψηλές επιδόσεις.

Όλα τα παραπάνω laptop έχουν βασιστεί κατασκευαστικά σε πλατφόρμα προηγμένης τεχνολογίας, όπως τους 2ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ i, σε συνδυασμό με τις νέες καινοτομίες της Lenovo για εκτεταμένη ζωή μπαταρίας, βελτιώμενη ασύρματη συνδεσιμότητα καθώς και δυνατότητες video conferencing.

«Εμπνευσμένα από τις ανάγκες των πελατών μας, αυτά τα νέα 6 ThinkPad laptop ενσωματώνουν τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς και εστιάζουν στις καινοτομίες φορητότητας», αναφέρει ο Dilip Bhatia, Vice President, ThinkPad Marketing, Lenovo. «Επιπλέον βελτιώσεις σε σημαντικές παραμέτρους όπως για παράδειγμα η ζωή μπαταρίας, οι multimedia εφαρμογές και η κινητή συνδεσιμότητα, προσφέρουν στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία ThinkPad».

Γρήγορη Πρόσβαση και Μεταφορά Δεδομένων

Με επιλογές των 2ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core i και QuadCore Extreme (W520), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν σημαντικές διαφορές στις επιδόσεις. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία

Intel Turbo Boost - σε επιλεγμένα μηχανήματα - προσφέρει γρήγορη πρόσβαση κατά τη διάρκεια εργασίας σε CPU εργασίες και χάρη στον θερμικό σχεδιασμό των ThinkPad οι χρήστες μπορούν πλέον να διατηρήσουν τις υψηλές επιδόσεις λειτουργίας για μεγαλύτερη διάρκεια, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Επίσης, τo T420s καθώς και το W520 περιλαμβάνουν επιπλέον χαρακτηριστικά όπως USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Το W520, παράλληλα, διαθέτει χρωματιστό βαθμονομητή, υποστήριξη Raid 0 και 1 και πληροί πιστοποιήσεις από ανεξάρτητα προγράμματα, περιλαμβανομένων του Catia, Autodesk και Autocad.

2 σε 1: Γραφικά και Ζωή Μπαταρίας

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα γραφικά NVIDIA με τεχνολογία Optimus στις σειρές Τ και W. Η τεχνολογία Optimus παρέχει υψηλές επιδόσεις με εκτεταμένη διάρκεια μπαταρίας. Αυτή η νέα τεχνολογία, δηλαδή, προσφέρει στους χρήστες 33% καλύτερη ζωή μπαταρίας σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

Εντυπωσιακά Γρήγορη Εκκίνηση και Τερματισμός Λειτουργίας

Χάρη στο BIOs, η λειτουργία Lenovo Enhanced Experience 2.0 για τα ThinkPad laptop με Rapid Boot συμβάλει στην εντυπωσιακά πολύ γρήγορη εκκίνηση και τερματισμό της λειτουργίας του υπολογιστή. Επιλεγμένα μοντέλα που διαθέτουν Rapid Drive, χρησιμοποιούν solid state drive προκειμένου να γίνει ταχύτερος ο χρόνος εκκίνησης έως και 10 δευτερόλεπτα λιγότερο, ενώ σε ανοιχτές εφαρμογές 2 φορές πιο σύντομα4.


Διάρκεια Μπαταρίας με Τεχνολογία Dual Mode

Οι χρήστες των laptop T420 και Τ520 έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2 λειτουργίες: είτε μέγιστη χρήση μπαταρίας, είτε αδιάλειπτη χρήση. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει ταινίες, να χρησιμοποιήσει Skype ή video streaming με λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας έως και 30%, λόγω της λειτουργίας Low Power Playback.

Τεχνολογίες που Διευκολύνουν τους Χρήστες στην Εργασία και Καθημερινότητα τους

Τα laptops δεν αποτελούν μόνο κορυφαία σε επιδόσεις μηχανήματα , αλλά ταυτόχρονα καθιστούν την εργασία πιο εύκολη, χάρη στις σύγχρονες multimedia εφαρμογές.

Συνεχής Συνδεσιμότητα, Ακόμα και σε sleep mode»

Με το Lenovo Instant Resume, το laptop έχει τη δυνατότητα διατήρησης της σύνδεσης στο Internet ακόμα και όταν βρίσκεται σε sleep mode ή ακόμα και όταν η οθόνη παραμένει κλειστή. Οι χρήστες, έτσι, δεν χρειάζεται να σπαταλήσουν χρόνο πληκτρολογώντας ξανά τον κωδικό πρόσβασης.

«Ζωντανό» Video Calling

Τα νέα laptops δεν απέχουν πολύ απο την πραγματική ζωή στο επίπεδο ανάλυσης του video calling. Περιλαμβάνουν τριπλή τεχνολογία που αποτελείται απο 720p web camera για κρυστάλινη καθαρή οθόνη, «noise cancelling keyboard» - που χαρακτηρίζεται απο τεχνολογία καταστολής των ήχων - καθώς και οθόνη ευκρίνειας 16:9.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα ThinkPad των σειρών T, L και W είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα απο τέλη Μαίου μέσω των συνεργατών της Lenovo.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ξεκινούν απο €1199, βάσει επιλογής μοντέλου και configuration
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...