Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πλήρης αποκατάσταση των υπηρεσιών του PlayStation®Network

PSP GoImage via Wikipedia
Η Sony Corporation και η Sony Computer Entertainment (SCE) ανακοίνωσαν ότι η Sony Network Entertainment International (SNEI) θα επαναφέρει το σύνολο των λειτουργιών του PlayStation®Network στην Αμερική, την Ευρώπη και τις PAL περιοχές και την Ασία (εκτός της Ιαπωνίας, του Χονγκ Κονγκ και της Νοτίου Κορέας) έως τα τέλη της εβδομάδας. Η εταιρεία θα επαναφέρει επίσης, την υπηρεσία Music Unlimited του Qriocity™* για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές. Λεπτομέρειες για την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ και τη Νότια Κορέα, αλλά και για τις εναπομείνασες υπηρεσίες του Qriocity θα ανακοινωθούν όταν είναι διαθέσιμες.
Η εταιρεία ενσωμάτωσε μια σειρά βελτιωμένων μέτρων ασφαλείας στην υποδομή του δικτύου, ενώ διεξήγαγε λεπτομερείς ελέγχους στις διαδικασίες πληρωμών και αγορών. Η πρώτη φάση αποκατάστασης του PlayStation Network και του Qriocity ξεκίνησε στις 15 Μαΐου στην Αμερική, την Ευρώπη και τις PAL περιοχές και συνεχίστηκε στις 28 Μαΐου στην Ιαπωνία και την Ασία, μέσω της σταδιακής αποκατάστασης των υπηρεσιών. Χάρη σε αυτή τη μερική αποκατάσταση, οι χρήστες απέκτησαν πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες όπως το διαδικτυακό παιχνίδι, η διαχείριση λογαριασμού, οι λίστες φίλων και το chat. Η πλήρης αποκατάσταση του PlayStation Network, αλλά και των υπηρεσιών του Qriocity θα περιλαμβάνει: 
    • Πλήρη λειτουργία του PlayStation®Store
    • Αγορές μέσω των παιχνιδιών (In-game)
    • Δυνατότητα «εξαργύρωσης» κουπονιών και κωδικών
    • Πλήρη λειτουργία της υπηρεσίας Music Unlimited του Qriocity για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές
    • Πλήρη λειτουργία του Media Go
Οι χρήστες μπορούν πλέον να αγοράσουν και να κατεβάσουν παιχνίδια και περιεχόμενο βίντεο από το PlayStation®Store στο PS3 ή το PSP. Επιπρόσθετα, οι χρήστες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Music Unlimited του Qriocity για το PlayStation®3 (PS3®), το PSP® (PlayStation®Portable) και τους Προσωπικούς Υπολογιστές. Η αποκατάσταση των υπηρεσιών Video on Demand του Qriocity™ και Music Unlimited του Qriocity για μια σειρά συσκευών της Sony με δυνατότητα δικτυακής σύνδεσης θα ανακοινωθεί αργότερα. 
«Διεξάγουμε επιπρόσθετους ελέγχους ασφαλείας στις λειτουργίες αγορών, προκειμένου να επαναφέρουμε πλήρως το PlayStation Network, ούτως ώστε οι χρήστες μας να μπορούν να απολαύσουν την ασύγκριτη εμπειρία ψυχαγωγίας που έχουν συνηθίσει», δήλωσε ο Kazuo Hirai, Executive Deputy President της Sony Corporation. «Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υπομονή και την υποστήριξη του κοινού όλο αυτό το διάστημα» κατέληξε.
Η εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της  ένα πακέτο υπηρεσιών και περιεχομένου "Welcome Back" για όλους τους καταχωρημένους λογαριασμούς του PlayStation Network** και του Qriocity. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...