Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

WIND Mobile Broadband με κάρτα Internet παντού χωρίς Δεσμεύσεις

Wind MobileImage via WikipediaInternet χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια, με το οικονομικότερο πακέτο της αγοράς και ΔΩΡΟ 1 μήνα Internet, προσφέρει αυτό το καλοκαίρι η WIND.

Η υπηρεσία WIND Mobile Broadband με κάρτα απευθύνεται σε όσους χρειάζονται Internet στον φορητό τους υπολογιστή όταν βρίσκονται σε διακοπές, ταξίδι ή στο εξοχικό τους και γενικά όταν κάνουν περιστασιακή χρήση και δεν θέλουν να δεσμευτούν με επιπλέον συνδέσεις συμβολαίου και πάγια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο πακέτο σύνδεσης WIND Mobile Broadband με κάρτα, μόνο με 34,90€, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν USB modem stick και επιπλέον ΔΩΡO έναν μήνα πλοήγηση στο Internet για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Πιο συγκεκριμένα, για ενεργοποιήσεις από 3 Ιουνίου έως και 31 Ιουλίου 2011 οι κάτοχοι  WIND Mobile Broadband με κάρτα εξασφαλίζουν ΔΩΡΕΑΝ 1 μήνα Internet έως 3GB χρήσης δεδομένων.

Μετά το τέλος του πρώτου μήνα, οι χρήστες μπορούν να ανανεώσουν τη χρήση τους για όσο χρονικό διάστημα θέλουν, όποτε το χρειάζονται, για μία ημέρα, μία εβδομάδα ή έναν μήνα, επιλέγοντας το πακέτο Mobile Broadband που καλύπτει τις ανάγκες τους, μόνο από 5€.

Έτσι έχουν τον πλήρη έλεγχο των χρεώσεών τους, και επιπλέον λαμβάνουν ειδοποίηση μέσω SMS όταν πλησιάζει η λήξη του χρόνου πρόσβασής τους, ενώ μπορούν ανά πάσα στιγμή να μάθουν το υπολειπομένη χρήση τους στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1228.

Με τη νέα αυτή προσφορά, η WIND φέτος το καλοκαίρι κάνει το μότο της πράξη και προσφέρει πρόσβαση στο internet για όλους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...