Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Απόλυτη απόδοση και design: Το νέο VAIO

Ζυγίζοντας λίγο παραπάνω από ένα κιλό, το νέο notebook VAIO Z Series από τη Sony δημιουργήθηκε για τους επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει συχνά και απαιτούν απόλυτες επιδόσεις σε συνδυασμό με τη μέγιστη φορητότητα.

Το VAIO Z συνδυάζει το εξαιρετικό στιλ με ποιοτικό υλικό από ανθρακονήματα, χωρίς να κάνει καμία παραχώρηση στις προδιαγραφές και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας. Στο γραφείο ή στο δρόμο, αυτό το κορυφαίο στην κλάση του business-notebook βοηθά τους απαιτητικούς χρήστες να εργάζονται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα χάρη στην απόλυτη «εν κινήσει» δύναμη του.

Το ολοκαίνουργιο VAIO Z ανεβάζει το πρωτοποριακό στιλ της Sony σε νέα επίπεδα, με σώμα ‘full flat’ και καπάκι οθόνης από ανθεκτικό, υπερελαφρύ ανθρακόνημα. Με βάρος λιγότερο από 1,2 κιλά και πάχος μόλις 16,65 χλστ., το νέο VAIO Z είναι ο ιδανικός σύντροφος για επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει και απαιτούν μεγαλύτερη δύναμη και λιγότερο βάρος στις αποσκευές τους.

Η χρηστικότητά του εν κινήσει βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου, τη μεγάλη περιοχή επαφής της παλάμης και το νέο, εργονομικό touchpad χωρίς πλήκτρα. Η οθόνη VAIO Display Premium των 33,2 εκ. (13.1”), με ανάλυση 1600x900, διαθέτει αντι-ανακλαστική επίστρωση, η οποία αποκόπτει την ανάκλαση από το φως που πέφτει απευθείας στην οθόνη και διασφαλίζει την αναπαραγωγή ζωντανών χρωμάτων.

Από το πιο εξελιγμένο notebook VAIO μέχρι σήμερα, δε θα περιμένατε τίποτα λιγότερο από κορυφαίες επιδόσεις. Η τελευταία γενιά επεξεργαστών σταθερού βολτάζ Intel® Core™ i7 συνδυάζεται αρμονικά με την ταχύτατη μνήμη DDR3 SDRAM και το δίσκο στερεάς κατάστασης SSD RAID των 256 GB και ανταπεξέρχονται με χαρακτηριστική ευκολία, ακόμη και στο μεγαλύτερο φόρτο εργασίας.
Ακόμη περισσότερη φινέτσα προσθέτει η λειτουργία Quick Boot, που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο όταν βιάζεστε, φορτώνοντας τα Genuine Windows® 7 Professional έως και 50% πιο γρήγορα από τα συμβατικά notebook της αγοράς. Το ενσωματωμένο σύστημα VAIO 'everywair', σε επιλεγμένα μοντέλα, σας προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο 3G WWAN, μέσω του δικού σας παρόχου ευρυζωνικής σύνδεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...